- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Szépjóestét!
Szóval megújjítottam a dizájnt, most már két ember szerint sokkal jobb lett, mint amilyen volt. Meg egy kicsit megváltozott a ''Ti küldtétek'' rovat, most már a fórumban találhatóak meg ezek.
Gyertek teszteljétek, és keressetek bugot!
[L]http://hightechtuning.uw.hu[/L]
Üdv: Balu
UI: Köszi. :B -
Bazsesz
őstag
válasz
damaniac82 #120 üzenetére
Mi tart vissza? :B
Én most gondolkodtam azon, hogy a Spire EasyStream IV kéken átlátszó kúlerébe integrálok kék ledet. :)
OFF
Ment ICQ-ra üzi, ott is vagyok
ON
-KÖZÖSBE-
Szóval várok minden építő jellegű cikket moddingról tuningról.
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
válasz
damaniac82 #116 üzenetére
Oké, majd fellógok ICQ-ra, és megbeszéljük.
Ha az itteni dolgokat veszem figyelembe, akkor én el vagyok veszve, mert itt nálunk most nemrég került (világújdonság címszó alatt) bevezetésre a kéken világító venti. Szeged meg azért csak másabb, mint barcika... -
MarKoo
addikt
Nah akkor most mi van? :))
Aztmondták, hog a fagyálló marja a dolgokat, az alcohol is kis mértékben. Én ioncserélt vizet használok, az pedig vezeti az áramot. :U -
damaniac82
csendes tag
-
Bazsesz
őstag
válasz
damaniac82 #113 üzenetére
Felvettem az ICQ-számodat a CL-embe, ha gondolod, akkor ott van a személyi adataim között az enyém.
-
Bazsesz
őstag
válasz
damaniac82 #113 üzenetére
Szia!
Olvastam, hogy tudnál küldeni nekem cuccot. Azt megköszönném, többször, mint gondolnád.
Az ötleted tényleg nem hülyeség, ráadásul nagyonkirály ötlet.
Igen, még mindig keresek szerkesztőt, mert egyedül nagyon nehéz megszerkeszteni a dolgokat, és főleg az a gond, hogy nem vagyok úgy képben a ''külvilági'' árakkal és termékekkel. Te meg ahogy elnézem, igen. Szóval ha gondolod, akkor jó lenne.
UI: A nevemre mindenki azt mondja, hogy nehéz leírni, mert zs meg sz, meg keverhető. :))
[Szerkesztve] -
damaniac82
csendes tag
Tényleg, van egy rohadt jo es egyedi 5letem az oldaladra! Kene osszeszedni egy listat, hogy mit, melyik cegnel lehet felhajtani. Itt foleg alkatreszre, szerszamokra, modos cuccokra stb. gondolok, mert egy pl. egy Abit NF7-S-t lassan a sarki zoldsegesnel is lehet kapni... ;]
Még mindig keresel szerkesztőt? -
damaniac82
csendes tag
Hi Bazsesz! (De nehez leirni a neved! :)) )
A ModTechHall ][-re gyúrom az új modolt vasam. Ha erdekel, írok róla egy naplot, hogy mit hogy csináltam, stb, milyen eszkozt, alkatreszt hol vettem. Szegedi vagyok, szoval lehet hogy a videki modderek is ertekelni fogjak. :) -
Mec
aktív tag
Áh, új dizájn?
Adnék anyagot szivesen, csak fényképeim nincsenek. Elvileg jövö héten veszek digit gépet.
Még mindig lázasan dolgozok a gépemen, most már a festés fázisban vagyok. Van már minden: plexi az oldallapba, venti modok, táp mod 2.0, na meg a Codegen 7014 átalakítás.
(lesz benne usb előlapi mod is, leírásod alapján, bár én még egy firewire-t is kivezettem.)
Ha összeraktam, írok pár sort, meg dobok képeket is.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Szépjóreggelt!
A honlapom még mindig üzemel, ha valakinek van tuningról, moddingról, vagy valami egyébről beküldenivalója a számomra, az ne habozzon, küldjön egy cikket róla, és én felszerkesztem. Jöhet bármilyen apró tuning, bármilyen apró modding (lásd USB oldallapi mod), satöbbi.
Bazsesz
őstag
Guten Tag!
Na, felújítottam a honlapot, gyertek, nézzétek!
[L]http://hightechtuning.uw.hu[/L]
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Szóval, sokan mondták nekem, hogy a honlapomnak rossz nevet választottam. Igazuk volt, a ''Bazsesz Tuning Online'' olyan semmitmondó. Éppenezért belevágtam a cuccba, és fejlesztem a honlapom új helyen (Immár 10000%, hogy a végleges), új dizájn, új név, régi dolgok. Még jelenleg folyik a honlap konvertálása (a régiből az újba), szal a régiek közül nem minden elérhető. DE vannak újjak is.
Szóval akinek van tuningról, moddingról, vagy valamilyen cuccról lehetőleg minnél részletesebb leírása, azt nagyon szivesen fogadom, és kiteszem.
Az új oldal címe: [L]http://hightechtuning.uw.hu[L]
Itt fog tovább folyni a holapom.
Ami új a honlapomon:
-név
-dizájn
-bővebb
-új fórummotor
Várok mindenkit szeretettel!
Tombi
őstag
-
Esmein
nagyúr
11-es szorzó egy applebred duron alján.
A kötés legszélső lába a 6. jobbrol
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Köszönöm szépen anulu-nak a TBredB tuningot! Fel is van téve az oldalra.
Továbbra is várnék szorzólocktalanított AMD-s tuningeredményt, és most már Thorton-tuningot is, mert azt hallottam, hogy egy jó hűtéssel a csillagos ég a vége. :))
Köszönöm!
w: Balu -
Bazsesz
őstag
Kicsit dizájnoltam, csak takarítás közben elég nehéz (4 napja takarítok, azért van még olyan kevéske az oldalamon)
Érdekelne engem szorzólockmentesített AthlonXP leírás, de SAJÁT, és ha lehet, képekkel. Köszi!
_Volkovy_!
Elküldöd nekem akor a te AMD-s tesztedet? Megköszönném!
-
sirály12
őstag
Tegnap ígértem hogy küldök fotókat a tuning előtti és utáni állapotokról.
Tehát ezt teljesítve mail ment. -
gaben
aktív tag
Beakarnám hozni az oldalad,de a lap nem található!
Vagy csak nekem? -
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Szóval érdekelne engem néhány dolog!
-szorzólocktalanítás szorzólockos AMD-ben képekkel, de saját megvalósítás.
-minden, ami tuninggal kapcsolatos
-minden, ami moddal kapcsolatos.
-vízhűtésről ha írna valaki, + képeket is küldene, annak is nagyon tudnák örülni.
Egyszóval érdekel engem minden. A legkisebb tuning, a legbrutálisab mod, satöbbi.
Köszi!
UI: Az USB-t látom, hogy elég sok embernek tettszik. Vallas műve, ért hozzá a gyerek. -
-
Bazsesz
őstag
Köszi!
Jah és ha valami kérdés lenne a kijelzővel kapcsolatban, (bármi) akkor írj (írjatok) <- ezt odaírom még hozzá :))
Sajnos mivel még AthlonXP-s tuning nincs, így megköszönném, ha annyit tennél, hogy egyet alapállapotban és tunngolt állapotban WINCPUID-screenshotot elküldenél nekem mailben. MEgtennéd nekem?
sirály12
őstag
Most néztem az usb moddodat. nagyon bejön. valszeg én is meglépem ezt a kis műveletet. Jó ötletet adtál.
-
sirály12
őstag
-
Bazsesz
őstag
IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN!!!!!! :))
Persze, hogy érdekel. Jó lenne, ha leírnád nekem, és ha esetleg van, akor néhány fotóval együtt elküldenéd valamelyik emilcímemre:
Re_B.E.T.A@mailbox.hu
greed@egon.gyaloglo.hu
Köszi szépen!
-MÁS-
Mec-nek hála az oldalon van egy kis fórum. És most is cikkek után kajtatok, hogy legyen frissítés.
sirály12
őstag
Hát nem épp tuning, de egy kijelző beépítésének sztorija is jöhet?
Ha igen szólj. -
hcstuning
tag
Helóka. A következő lenne a kérdésem: 1.1 GHz-es Athlon AMD-t lehet-e húzni?
-
Bazsesz
őstag
[L]http://bazsesz.xw.hu[/L]
Nah, elkészült végre a honlapom, és végre normálisan működik. VAnnak rajta új cuccok, ha van neked, küldjed nyugodtan, felrakom. Emilcímeim: bazsesz@x3.hu , greed@egon.gyaloglo.hu , Re_B.E.T.A@mailbox.hu . Ide várok mindent, mindenitől.
ADAM!
Az emilcímed még mindig lodmaster@tweaktuning.tk? MErt a multkor visszajött. :( -
Bazsesz
őstag
Nos, itt is wagyok!
Megújult külsővel (még nem a legjobb), és megújjult néwel kisérleti stádiumban a honlapom! Ja, és új címen is!
[L]bazsesz.xw.hu[/L]
Kérek mindenkit, hogy küldjön anyagot, hogy tudjam karbantartani.
Már kaptam egy USB-kiwezetéses képet, már csak az kéne, hogy ki küldte, és egy kis sztori kéne, hogy hogyan csinálta, és mi késztette erre.
.:ADAM:.!
Wasárnap akkor küldöm a cuccot!
Mec
aktív tag
Bazsesz, ajánlom a Dreamweaver webszerkesztő programot.
Én is azzal csináltam. -
Vaze
őstag
es persze nagyon kivancsi lennek ra.......
-
Bazsesz
őstag
Nos, Opera alatt megy nekem tökéletesen, mindent el tudok érni. Ezen dolgozom. Köszönöm az észrevételeket!
.:ADAM:.!
Küldök egy mailt! Arra remélem, hogy fogsz tudni válaszolni! Reménykedem. Az emilcímemnek is utánnajárok. -
.:ADAM:.
aktív tag
Az e-mail-ek a lodmaster@posta.net címről küldtem, talán emiatt keveredett el !!!
-
Mec
aktív tag
Ajánlom magamat.
Nézz szét nálam és ha gondolod, beszállok. -
Bazsesz
őstag
Azért ilyen könnyen nem adom fel!
Se jelentkező nincs, se ADAM nem reagál a mailre, sesemmi. MÉG NEM ADOM FEL!
Szóval továbbra is várok mindent! Holnap gatyába rázom az oldalt remélhetőleg. Időm lesz, mint tenger, meg grafikálok, szóval felnyomom. De azért még jelentkezni is jelentkezhettek!
Bazsesz
őstag
Sesenkinek nincsen? Még mindig várom a cuccokat.
.:ADAM:. !
Szóval most egy darabig nem leszek gépközelben, de ha gondolod, akkor pénteken legyártok néhány cikket! Írj mailt, és megbeszéljük! Én benne vagyok, ha benne vagy.
Bazsesz
őstag
Na szócal, még mindig várok leveleket gőzerővel, mert a kis honlapomat nem szeretném ilyen hamar feladni!
Szóval ha van AKÁRMILYEN képes leírásod, lehet saját (illetve az van előnyben), jöhet gőzerővel, mert nekem a gépekkel kapcsolatos dolgokra MINDIG van tenger időm! Szal jöhetne!
Mailcímem: bazsesz@egon.gyaloglo.hu
Ide várok mindent. Csak ügyeljetek a postafiók méretére! :))
-
Foobar
tag
Nekem csak a főoldal jön be, azután semmi más.:( Mi lehet a baj?
-
Bazsesz
őstag
Egy kis előzetest azért még adok. :))
Szóval eddig leszedtem 5 perc alatt úgy 50-60 processzorról képet. Megpróbálok majd ezekhez infót is találni, hogy milyen, mikor, miért, hogyan.
Befejezem a világítós ventit ciccek, meg még keresek néhány egész jót.
Bazsesz
őstag
w!
Nekem most mennem kell. De egész jövő héten várom a cikkeiteket. Ha megkérdezitek, hogy pölö: van egy zalmanos 9500-asom, leírjam, hogy hoigyan kell összerakni, meg hogy miylen volt előtte/uránna? , akkor a válaszom előre is IGEN ÉS KÖSZI!
Vicces nagyon ez az oldal :D :C
-
Bazsesz
őstag
Na, egy kicsit sikerült kipofoznom a dizájnt. Nem azt mondom, hogy a világ legkirályabb dizájnja, mert nem az, de kezdetlegesnek jobb, mint az előző. Ráadásul most este 10-ig folyamatosan fejlesztem, mert addig tudom. Szóval ha addig beérkezik valami, felrakom. Sajnos a fríssítés csak péntek+szombaton tud menni, mert diák vagyok, meg elég kemény szüleim vannak, és egy rossz húzás miatt sajnos csak azon a két napon tudok frissíteni. DE akkor gőzerővel!
Továbbra is vások mindent a témákkal kapcsolatban! -
Bazsesz
őstag
A tar néha egy kicsit izél. Lehet, hogy átrakom valahova máshova.
Okoska2
aktív tag
En eladtam 1 gepet dragan (regit) es vettem 1 ujjat olcson!
Ez volt eddigi legjobb tuningom: 250% :C
Ezt berakhatnad! -
Bazsesz
őstag
Közben volt egy kis elintéznivalóm, de most már visszajöttem.
Szóval erősen rajta vagyok, hogy a dizájnt egy kicsit feldobjam. Nem valami nagyon, de azért hogy szebb legyen ennél valamennyivel.
Még mindig várok tuning, moddig, szoftver és howto témákban cikkeket, lehetőleg képekkel illusztrálva.
Vízhűtés-készítése, valamilyen modding és Longhotn most előnyben lenne, hogy legyen valami a többi témában is!
Előre is megköszönöm!
modder
aktív tag
háát öhm...
szal így elég gyér még.
valami dizájnt azonnal pakolj rá, de nem rossz szándékból írom ezt!!!
jah, ha esetleg érdekel beírhatod a lapba, hogyan flasheltem, a cdíróm biosát.
mást nem tudok -
Bazsesz
őstag
w!
Szóval ma nagyon kitettem magamért, összedobtam egy tuning honlapot.
[L]http://www.tar.hu/bazsesz[/L]
Sajnos még a dizájn elmaradt, mert nincs sok időm, de azon is lesz javítva. Szóval kellenének nekem tuningjaitokról, modjaitokról, kreálmányotokról eredmény, satöbbi, hogy feltegyem oda. Cikkek is jöhetnének. Az emailcímek a következőek, amikre küldhetitek:
greed@egon.gyaloglo.hu
bazsesz@egon.gyaloglo.hu
Re_B.E.T.A@mailbox.hu
Ide kellene küldenetek a képeket, a szövegeteket.
Köszönöm szépen előre is.
w: Balu
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest