Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmi ilyesmi probléma nincs…nálam…szerencsére...majd lesz más
-
hegedus001
senior tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Ha nagyon akarom a 13 min inél is tudom ezt probukálni, sőt bármilyen telefonnál. Erősen marokra fogod/ráfekszel/ülsz és van hogy eldobja a térerőt.
-
joey04
titán
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Hát ezt most 15 pm-en is elő tudom hozni, szóval ha így nézzük most is jelen van.

-
Nincs ebben semmi meglepő. Évente kell újat produkálni, nincs idő a tesztelésre, "majd később megoldjuk, csak dobjuk piacra" felfogással. Nem csak szifonnál van így és nem csak a mobiliparban.
Bár azért jó vóna' legalább a prémium szegmensben minőséget látni elsőre. Nem csak szifonra, többi gyártóra is értve aki ebben a ligában játszik. -
-
Elit3Zotya
addikt
Ha megint egy ilyen magyarázat lesz rá, hogy rosszul fogod a telefont, akkor igen az kellőképpen megmagyarázná a jelenséget.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Samsung sem jobb. Azóta várják az updatet ami kikalapálja a kamerát. Talán még az s25 előtt kijön.

Csak addig ameddig nekem volt ultrám 2x játszották el, hogy na most jó lesz. Fit 3-ról nem is beszélve...Vivot naponta kellett újraindítanom valami bug miatt. Pedig nem friss megjelenés volt.
Xiaomi meg...
-
Nekem így is sikerült már párszor a Camera Controlt aktiválni miközben kamerában matattam úgy, hogy csak fogtam a telefont...

-
LosBlancosRM
őstag
Ájfonnál is az elővételesek a béta tesztelők. Semmi meglepő nincs ebben.
-
joey04
titán
Ennyi év után sem lesz valid a fogd máshogy trollkodás, ez továbbra is egy kötekedő újságírónak írt válasz, aki userként "jelentkezett" be Jobs-nál, és erre kapta azt a választ amit:

btw 2 évig volt i4-em, nem ment el a térerő sehogy.

Ezt meg gondolom javítják. Anno az X-nél is volt valami hasonló szoftveres hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Gitáros topic
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest