- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
Szkeptikus #28 üzenetére
IIIGGEEENN! Nagyon köszönöm! Ez az, ami kellett! Így már talán biztonságban vannak az 1000 éves fájljaim.
-
kiskornel
addikt
válasz
Szkeptikus #28 üzenetére
Köszönöm... ki fogom próbálni. Ha bevállt, visszajelzek...
-
kiskornel
addikt
Sziasztok.
Nem ismer valaki egy olyan prg-t, ami megbízható, szolgáltatásként fut, és duplikál egy könyvtárat. Tehát ha másolok abba a könyvtárba, figyeli, és a backup könyvtárba is azt csinálja. Szóval egy tükrözést csinál, de csak könyvtár szinten, nem kötet szinten. -
Nekem-8
tag
Lenne 1 gép aminek az alapjapja támogatja a RAID-1 -et (tükrözés) kérdés lenne hogy már fenn van az XP 1 SATA winyón. Most szereztem hozzá 1 másik ugyanolyat. Ha azt most ráteszem, hogy tudom megoldani hogy tükrözve legyen az eredeti működő winyó? Vagy új telepítés kell? (mi a menete, BIOS-ban valszeg kell v.mit állítani...)
-
X-COM
nagyúr
hát synctoy, vagy robocopy /mir /mon
de biztos van ennél ''célszoftverebb'' valami is...
esetleg meghekkeled az xp-det, hogy legyen benne tükör és a kérdéses könyvtárat külön kötetre rakod. -
t-shirt
veterán
Szeretnék tükrözni de csak egy könyvtárat. Ez lehetséges egyáltalán? Létezik ehhez valami sw? Az alaplapom támogatja a raid-et, de nem akarnék csak erre a célra két vinyót üzembe állítani.
-
Májki
tag
A SATA kártya biosába lépj be. Ott kreálj egy mirror volume-ot (RAID1) majd a telepítés elkezdésekor F6 megnyomása után floppyról add be a megfelelő drivert. (Esetleg telepítés előtt integráldd a win telepítőbe a drivert és akkor nem kell a floppyval sz@rakodni.)
Az XP remélhetőleg egy db vinyót fog látni, mégpedig a raid vezérlőn!
Milyen SATA vezérlőd van? Promise, Silicon, netalántán Adaptec? -
net84
őstag
Hellosztok!
Lenne egy kérdésem...
Adott egy gép, amiben PCI-os SATA RAID kártya van 2 db 80GB-os nyamnyuggal. Mit állítsak be, vagy csináljak meg, hogy utánna xp-t tudjak rá telepíteni tükrözve???
Előre is köszi...!!! -
wpo
csendes tag
srácok!én akkor is olvastam,hogy az XP prof. tudja a tükrözést!Egyébként nem megy.Miután mindkét lemez dinamikus lett,egyszerű,átnyúló és csíkozott kötetet lehet létrehozni.Tehát akkor???ráadásul RAID-vezérő sincs az alaplapon.
-
Májki
tag
Itt egy másik link: [link]
-
Májki
tag
3 file-t ki kell cserélni és már kész is. dmboot.sys;dmconfig.dll;Dmadmin.exe
[link] -
-
wpo
csendes tag
kösz a hozzászólásokat,tényleg a helpben azt irja,hogy csak Windows Serveren meg ilyesmi,de akkor mit keres az XP helpjében.egy rendszergazda azt mondta,hogy a prof tudja a tükrözést,de hogy amikor dinamikussá konvertálom a rendszerlemezt,törli-e az adatokat vagy sem azt nem tudja.a dolog egyszerű lesz.csinálok egy backup-ot a rendszerről,és konvert.ha nem törlődik,akkor mehet a tükrözés.ha törlés van,akkor sem ciki,mert ott van a backup.Vagy nem?ehhez mit szóltok?
-
Racecam
nagyúr
Szerintem az a baj, hogy nem írtad le egyértelműen, hogy mit is szeretnél.
Tükrözni az egész rendszert lehet, ha van alaplapi, vagy egyéb kártyás RAID vezérlőd. Ilyenkor telepítés előtt ott kell beállítani, hogy milyen RAID tömböt is szeretnél (RAID-1). Ha létrehozta, azután mehet a telepítés.
Gondolom, hogy már feltelepített op rendszert utólag nem lehet tükrözni, mert a tömb létrehozásakor minden adat törlődik. (Őszintén szólva ez nem biztos, mert ezt még nem próbáltam.)
u.i.: Most látom moonman hozzászólását, ez csak szoftveres RAID-re vonatkozik ugye?[Szerkesztve]
-
-
wpo
csendes tag
A kérdésem az lenne,hogy hogyan kell a tükrözést beállítani az xp alatt?2 SATA vinyóm van.Le tudná valaki irni a menetét?Vagy vmi más megoldás?A topicok között nem találtam választ.Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest