- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló!
Már egy jó ideje nem voltam orvosnál, mire számíthatok?
Szoktak még tesztelgetni? Gondolom a maszkozás még megy.Némiképp vagyok érzetre, meg köhögök, miegymás, de a szaglásom az tegnap estére majdnem teljesen elment, Most már halványan érzem a szagokat. Vajon lecsesznek ha simán bemegyek?
-
mzso
veterán
Helló!
Olyan szokott lenni, hogy csak gyengül a szaglás? Most itthon vagyok negatív gyorsteszttel. Viszont a teaáknak nem nagyon érzem az aromáját csak nagyon gyengén, amúgy nem olyan feltűnő. Lázam csak furcsán időszakosan volt. Már nincs. Csak a tüdőmben érzem a sok genét leginkább fekve, hátradőlve. Hiába köhögök nem igazán jön fel sok minden, legalább jobb nem igazán lett.
(Lehet csak sima influenza, de annál nem nagyon szokott szaglás gyengülés lenni, max ha fullra be van dugulva az orrom.) -
mzso
veterán
Delta vagy omikron alapú vakcina lesz manapság? Mintha az orvos emlegette volna az előbbit, hogy lesz valamikor.
Amúgy ezek híján mit érdemes kérni két Pfizerre? Bár mondjuk nem érzem sürgősnek, mivel ma kaptam másodikat.
-
mzso
veterán
Helló!
Második oltáshoz kell valami kitöltött nyomtatvány?Vagy ugyanaz kell mint az elsőhöz?
-
mzso
veterán
Helló!
A Covid oltás igazolásán van olyan hogy következő oltás időpontja, ez csak annyit jelent hogy mikortól kaphatom meg, vagy időpontfoglalásnak is felfogható? (mert azt is ráírták hány óra hány perc...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Cyberpunk 2077
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest