- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozso
senior tag
En total elbizonytalanodtam, kinek mi, mikor lesz.
Volt tunetes kollega aki azota mar az irodai adminisztrativ munkara sem alkalmas, fel ev utan elkuldte a rendszer nalunk. De nem volt semmi mas oka ennek a visszaesesnek, mint a szerencsetlen kimenetelu Long Covid.
Hordhatom a maszkot a boltban, de nem tudom izolalni a csaladot es a gyereket es nem is akarom tobbet ezt az izolaciot.
Honapok ota lazulunk (azota meg is volt a Covid 2x + 2 masik virus valami).
Gondolkozom a 4. oltason, 5 honappal a harmadik utan, mert semmi mast nem tudok tenni, ezert kerdeztem mi az itteni konszenzus errol.
Most meg talan van oltas, juliusban mar tuti kidobjuk az osszes regi Pfizert es mivel a virnyak sehol sem tema, osszel letolt gatyaval fogunk menni elore. Ha lenne is uj koktel arra mar most kellene szerzodni, de ez itthon kizart.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest