Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringman

    nagyúr

    A magyar oltási program belülről: elavult listák, alkalmatlan fecskendők

    Védőoltáshoz nem ideális fecskendőket kaptak a háziorvosok a koronavírus-oltáshoz, ezért sokan saját zsebből vásárolnak használhatót - derült ki véletlenül az Euronews forgatásán. A listák, amelyek alapján a háziorvosok behívják vagy az oltópontokra küldik az embereket, rendkívül pontatlanok, és gyakran hetente sem frissülnek.

    Letöltöm a heti listát, és nem látok rajta új nevet
    Az asszisztensek elmondták, hogy telefonon és e-mailben is sokan érdeklődnek náluk, hogy rajta vannak-e a listán, és gyakran nem tudnak okosat mondani nekik.
    - Egy héten egyszer kapunk listát, amin még azok is rajta vannak, akiket egy hete már beoltottunk - mondta az Euronewsnak Hadrévi Andrea asszisztens. - Nehéz belőle dolgozni, előfordul, hogy lejön egy 70 fős lista, és amikor felhívjuk az embereket, kiderül, hogy a fele éppen Covid-beteg. De van olyan is, hogy letöltök egy új listát, de nem látok rajta új nevet. Az oltópontra - ahol Pfizerrel és Szuptnyik V-vel oltanak - alig tudunk emiatt küldeni valakit.
    Az is gyakori, hogy a háziorvos listáján ismeretlen, más háziorvoshoz tartozó betegek bukkannak fel, vagy a saját betegeik más háziorvos listáján kerülnek elő.

    :U

    Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e

Új hozzászólás Aktív témák