- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kramp
csendes tag
Testvérem!
A dolog trükkös, elvileg a kártya képes fogadni 5.1-ben az S/PDIF bemeneten érkező jelet, csak a kimenet sztereó- erről is csak az audio rack leirásában olvasni . A tradicionális kínait nem beszélem, pedig az orig. leirásban bizt. benne van.
Kipróbálni sajnos most nem tudom, forrás hiányában. Egyébként a kártya az árához képest korrekten műkszik. -
Kramp
csendes tag
Testvérem!
A válaszom: sehogy, a D/A chip nem képes az optikai csatornát 5.1 formátumban meghajtani. Sajnos csak sztereo üzemmódban működik - ''S/PDIF out only works on headphone and 2 speakers'' Persze lehet hogy driverfüggő a dolog de ennek nem tudtam utánajárni! Ha jutsz valamire, dobj egy választ. Sajnos csak ennyit tudok segíteni.
Még valami: Bugmentes Újévet Kívánok! -
Kramp
csendes tag
Testvérem!
Valószínűleg a gépeden párhuzamosan futó és egymással ütköző/ még az előző hangkártya driverkomponensei futnak.
Megoldás:-Sajátgép\Tulajdonságok\Hardver\Eszközkezelő\Hang video és játékvezérlők\ az összes audioval kapcsolatos driver ELTÁVOLÍTÁSA. Kodekeket ne!
-Ezután újraindítás után a BIOS-t nézd át és állítsd disabled-re az alaplapi hangchip és a gameport működését! Valószínűsítem hogy alaplapi hangvezérlőd volt eddig.
-Ezután telepítsd fel a Trust drivert /12950_11/ ekkor felkerül az audio rack is.
Ezzel a problémával már én is találkoztam, ugyanezzel a hibaüzenettel és ezt nem a Trust generálja hanem az OP rendszer. Az egyik gépemben nekem is ez a hangkártya fut kifogástalanul, alapból ütközött az alaplapi C-Media integrált hagchippel. Azóta minden tuti.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest