- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izzé
őstag
válasz
mastudio #17455 üzenetére
Na de érted Martin most a könyvről beszélt vagy a sorozatról? Utóbbiba már talán nincs is beleszólása. Elmondta D&D-nek mit tervez a végére, oszt csókolom. HBO meg gondol egyet és teljesen más befejezést kapunk, mint ahogy már a 2. könyvtől is eltér a story. Na jó nem alapjaiban, de rengeteg lényeges karakter és velük történet maradt ki, vagy filmezték máshogyan.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
mastudio #17409 üzenetére
Kicsit sz*rul néz ki - mellesleg ennél jobb bemutató is volt már linkelve erről - ,de igazából jöhet ez is. Nagyon fura lenne, hogy ennyit ugrunk az időben és ugyanazok a házak vannak, és pl. a Targiknak vannak tankjaik, meg nem tudom, hogy a végén az az árnyék nem-e egy sárkány.
Nem tudom, hogy egy előzménysorozat mennyire lenne jó úgy, hogy tudjuk, hogy mi fog történni a főbb szálak kapcsán. Aztán az Aegon-os történet nagyon sok sárkányos CGI-t vonna maga után, de ezek arra sajnálják a pénzt. Minden részben lenne sárkány és vagy 3 részenként lenne csata az eddig ismereteink alapján. Ez még az HBO-nak is nagyon sok. Ahogy ismerem őket évadonként max. 2 csatát mutatnának, a többi elkezdődik, vágás, és vége.
A meglevőt pedig nem sok értelme lenne folytatni, max. ha ugranak egy 30 vagy 300 évet. De oda is mit? Ez az éjkirályos, hódítós-bitorlós téma már lerágott csont lett. Ugyanezt kicsit másképp nem tudják lenyomni
Nekem olyan ötletem lenne, hogy az elsők és az erdő gyermekei, a mások létrejötte, harcok közöttük, az éjkirály létrejötte, stb. egy sorozatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest