- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Közben azért ránéztem arra a bizonyos petícióra: Ma átlépte az 1,5 millió aláírást, így bő 1 hét alatt azért ez sokat elárul arról, hogy már nem csak a rajongói kemény mag abszolválja ezt a kezdeményezést.
Mondjuk a kiírónak megjött, szerintem túlzottan is a bátorsága, mert már 3 millió szignó a következő cél. Eddig 250.000 és 500.000 -el emelte a limitet, ha megvolt a kitűzött cél...! Ha ehhez pénzgyűjtés is párosulna, na az már érne valamit. Na nem az újraforgatás szempontjából, mert az 99% -ban kizárt dolog, de az összegyűlt bevétel egy v. teljes részéből sok mindent lehetne csinálni, pl. adományozhatnánk belőle Emilia agyvérzésesek rehabilitációjában segédkező alapítványának. (Nem légből kapottan írom ezt, indult egy ilyen kezdeményezés.)
-
raider21
aktív tag
válasz
ROBREGGAE #21612 üzenetére
Ez nem hiszem, hogy valaha is ki fog derülni!
De mindenesetre az sokat mondó, hogy finoman fogalmazva a színészek zöme sem arra számított, ami a vége lett. És mindezt úgy, hogy nem egy Hollywood -i Happy End -re számítottak, Martin után szabadon. Egyes színészek pedig még a karakterük végével sem voltak kibékülve, és nem azért mert meghal az adott karakter, vagy épp túléli a finálét, hanem azért mert nem így számított a halálára (Emilia Clarke - Daenerys Targaryen); vagy épp arra számított, hogy meghal, de előtte még olyat tesz, amire kb. évadok óta építették fel a karakterét (Margaret Constance "Maisie" Williams - Arya Stark.), stb.!
-
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21609 üzenetére
Elfogadom ezt is! De akkor D&D nagyon elcsesztek alapból valamit, vagy már ennyire a SW univerzumra koncentráltak már?!
ROBREGGAE #21608: Nekem 7. évad még bejött a rohanás ellenére is. De tény, hogy az 1-4. évad az etalon, az 5-6 már gyengébb, de még mindig kiemelkedő alkotás volt a sorozatos mezőnyből. De a 8. évadhoz képest még a 7. is bőven vállalható történet vezetésben. Viszont technikailag, stáb méretét, statiszták számát nézve egyértelmű, hogy a 8. évadba tolták a legtöbb anyagi és emberi erőforrást!
-
raider21
aktív tag
Vannak ilyen vélemények is:
Összeszedtem pár okot arra vonatkozólag, hogy miért gondolom rossz lezárásnak Bran megválasztását.
Trónok Harca / Miért nem lehet(ne) Bran a király??? -
raider21
aktív tag
Vannak ilyen vélemények is. Én még mindig egy erős közepest adok rá, de csak az S08E06 első kb. 25 perc miatt...!
-
raider21
aktív tag
Ezúttal a saját "Nem blog"-nak keresztelt blogjában írt arról, hogy 2020 közepére biztosan befejezi a The Winds of Wintert. Ezt azzal indokolta, hogy jövőre ott lesz, sőt köszöntőt is mond a Hugó-díj átadásán, Új-Zélandon. Márpedig Új-Zéland annyira csodás hely, hogy nyilván elvonná a figyelmét az írásról. Tehát inkább még azelőtt végezne az utolsó előtti könyvvel, mielőtt elutazna a World Science Fiction Society 2020-as összejövetelére, ahol a már említett díjátadóra is sor kerül.
Már megint arra esküdözik Martin, hogy nemsokára kész a hatodik kötettel -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #21600 üzenetére
Ő már előtte is elég komoly TV -s színésznő volt.
-
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21597 üzenetére
Azt írtam, hogy vannak olyan jelek, hogy D&D -ék átírhatták.
Tudom, hogy Martin a regényekről beszélt, és ott is nagyjából hasonló végkifejlet várható, de még sem teljesen az, ami a sorozaté lett. És ő nem fogja átírni, azért merz pár ezren rájöttek az általa is felvázolt végkifejletre, mert akkor minden karakterszál amit könyveken keresztül épített, felborulna, karakteridegenné válnának az események, stb.; és nem működne semmi sem tovább, az olvasók nem értenék, és nem is fogadnák el. Személy szerint a sorozat esetében az átírás opcióra hajlok jobban, mert ha nem így volt, akkor a korábbi munkáikhoz képest egyszerűen elfelejtettek írni D&D -ék, vagy ennyire összecsapták a végét?! -
raider21
aktív tag
válasz
ROBREGGAE #21582 üzenetére
A GOT -nál is végig ott volt Martin, még a 8. évad forgatásán is.
De itt co-executive producer volt, ami nem egy nagy jogkörrel rendelkező titulus. Kvázi tanácsadó vagy, meg részesülsz a bevételek x % -ból. Itt D&D volt az alkotópáros, showrunnerek, és a producerek is az elejétől a végéig! Az első 5 évadban meghallgatták Martint, utána is, de akkor már nem sok mindenben tudott mélyebb tanácsokat adni.
A kiszivárgott infók és az S08 -ban lévő logikai bakik, sokszor a karakterek jellemfejlődései helyetti hátraarcok, vagy épp karakteridegen cselekedetek azt mutathatják, hogy D&D tényleg átírhatták az eredetileg tervezett szinopszist, mert pár ezren rájöttek a helyes végkifejletre. És Martin szerint ettől nagyon megijedtek, D&D -ék, mert így nem lesz meglepetés a történet vége.A spin-off szériáknál Martin már executive producer, ami egy jóval komolyabb jogi kategória, és itt már nagyobb alkotói és beleszólási jogkör van a kezében. De itt sem ő a showrunner és a producer. De ez nem baj, írja csak már végre azokat a regényeket...!!! Épp tegnap v. tegnapelőtt nyilatkozta, hogy ha '20 júliusáig nem lesz készen leadva a 6. kötet végleges kézirata, akkor lecsukattatja magát a rendőrséggel.
Valószínű tényleg jól haladhat vele.
Ugye kettő spin-off -ról vannak némi sejtéseink: A lassan 3 hete forgatás alatt álló "Bloodmoon" - Vér Hold munkacímen futó sorozat kb. a GOT előtt 5000 évvel játszódik. Elsők, Erdő gyermeki, Mások, Éjkirály születése, az épülő Fal, misztikum, mágia, stb. lehet a fő csapásirány. De majd meglátjuk, itt Valyria még nagy és virágzó birodalom, szóval ebben 95%, hogy nem lesznek Targaryen -ek, meg sárkányok!
A másik spin-off amiről sejteni lehet valamit, arról annyit tudunk, amire Martin utalt a blogjában, hogy fogjuk látni a Tűz és Vér c. könyvét is sorozatban őszerinte...!?!
Erre nagyon vevő lennék, de meglátjuk. Mondjuk az tény, hogy kettő kedvenc családja van Martin papának, a Starkok és a Targaryenek. -
raider21
aktív tag
Ez kész...!
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Emilia Clarke Hitler-beszédekkel tréningezett a Trónok harcára
A Trónok harca nyolcadik és egyben sorozatzáró évada olyan volt, mint egy nyögvenyelős, muszáj-kefélés egy olyan házasságban, ahol a felek már csak azért fekszenek le a másikkal, mert az ismerőseik, barátaik ferdén néznének rájuk, ha nem tennék. Mintha mindenki túl akart volna esni rajta, ezért gyorsan lezavarták, de azért próbálkoztak, hogy jó legyen. Persze valószínűleg nem így állt hozzá David Benioff és D. B. Weiss, a sorozat két showrunnere az utolsó évad elkészítéséhez, de hadd legyek profán: ezt elbaszták. Spoileres évadkritika.
A Trónok harca utolsó évadával vált zseniből szellemi fogyatékossá -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
A Trónok harca Jaime Lannistere petíciót indítana a sorozat folytatásáért
Emilia Clarke, a Trónok harca Daenerys-e gigainterjút adott a New Yorkernek, amiből kiderül, hogy mi aggasztotta a leginkább a sorozat végén, továbbá abban, hogy a karakterével mi történik. Mint a legtöbbünk, őt is az aggasztotta, hogy mit gondol róla Beyoncé. Clarke az idei Oscar egyik afterjén találkozott az énekesnővel, ahol már tudta, milyen véget ér és alig bírta magában tartani. Beyoncé ugyanis váratlanul odament hozzá rajongani.
Emilia Clarke-ot Beyoncé miatt aggasztotta a Trónok harca vége -
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21527 üzenetére
Nincs mit.
-
raider21
aktív tag
Egy pocsék 8. évad utolsó része végre izgalmas, meglepő fordulatokat tartogatott, sok-sok olyan képpel, amit nem felejtünk el egyhamar. Meg a most már tipikus hibákat sem.
A Trónok harca utolsó része mentette, ami még menthető volt -
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21525 üzenetére
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21520 üzenetére
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
1.375.000 fő környékén jár a petíciót aláírók száma. A színészeknél kezdi átütni az ingerküszöböt, pedig őket senki nem támadja, csak D&D párost.
Emilián érezhető, hogy khm..., nem volt a szíve csücske a záróévad. De akár diplomatának is elmehetne...!
Trónok harca: Így reagált Emilia Clarke a remake-elésről szóló petícióra - Trónok harca - 8. évad
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Jelentéktelen befejezést ért minden idők egyik legjelentőségteljesebb sorozata. A Trónok harca által okozott csalódás kézenfekvő volt ugyan, de nem elkerülhetetlen.
Keserédes búcsú Westerostól - Kultúrpart -
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21476 üzenetére
Ez így van. A záróepizódban Peter Dinklage és Emilia Clarke színészi játéka kiemelkedő!
Máshol épp azt taglalták, hogy eddig Emiliát egyarcú, közepesen tehetséges színésznőnek tartották, de a mostani alakítása után ez a vélemény erőteljesen pozitív irányba változott, mert igen jól. kb. mesterien megmutatta a drámai oldalát is.
-
raider21
aktív tag
válasz
raider21 #21475 üzenetére
Hopp, hopp, hopp...! A videóban 18:12 környékén elkezdenek Martinról, és a vele készült interjúról beszélgetni. Lényeg:
Volt/van a GOT rajongótáborának kemény magjából egy pár ezer fős csoport, akik igen jól következtettek, hogy merre halad majd Martin, és mi lesz a végjáték. D&D ettől megijedtek, és azt beszélték Martinnal, hogy át kell írni, mert így nem lesz meglepetés a vége. G. R. R. Martin is gondolkodott ezen az opción, de végül elvetette. Mert az a kb. 2000 fő kitalálta ugyan, de nem írja át, mert akkor az egész eddig felépített karakterháló borul, karakterek válnak hiteltelenné, hátraarcot kell tenniük, és ezt nem fogja érteni és elfogadni az olvasó/néző, stb.! A többi a videóban. Még a végén bebizonyosodik, hogy a '17 őszén a reddit -en kiszivárgott, itt is többször a port.hu -ról hivatkozott szinopszis lehet az, amit nagyjából meg fog írni Martin. És ebből bizony számomra az bontakozik ki a GOT S8 után, hogy D&D -ék sajnos átírhatták az eredeti forgatókönyv tervezetet...!?! -
raider21
aktív tag
Vége a Trónok Harcának, egy korszak lezárult. Ser Davost idézve, fájó szívvel de ki kell mondjuk a nehéz igazságot a záró évaddal kapcsolatban.
Pimp Thy Mind - Trónok Harca 8. Évad 6. Rész - Spoileres Kibeszélő -
raider21
aktív tag
Ő az én nagy GOT hősöm, szakállas faszikám kb. minden nagy Stark eseménynél ott van, és túl is éli azokat!
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Vastrón nézőszám: 19,3 millió fő. HBO boldog, van még kérdés?!
[link]Méltó befejezés? l A FINÁLÉ - 8. évad 6. rész l Trónok Harca
-
raider21
aktív tag
Amikor Tyrion elmondja Jon -ak, hogy szereti Daeneryst, csak nem olyan sikeresen mint ő. Innentől világos, hogy miért lett egy idő után rossz segítő...! -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Képek az epizódból:
Daenerysből sárkányt csináltak. Na jó nem, eddig is az volt. Ez olyan antikrisztusi beállítás, mert kb. mostanra ő itt a legfőbb gonosz. Pont úgy, mint Ygritte, úgy hal meg Jon kezei között Daenerys is. -
raider21
aktív tag
Egy vélemény a sok reddit -es közül...:
-
raider21
aktív tag
A HBO már '17 -ben kijelentette, hogy ezekkel a karakterekkel és színészekkel nem terveznek tovább. Szóval..., persze van az a pénz, hogy legyen folytatása, de nagyon nem valószínű.
Spin-off szériák lesznek, egy már forog, ezenkívül még lehet 1-2 ami megvalósul a tervezett, de időközben már ritkított 5 tervből. -
raider21
aktív tag
válasz
laceszgamer #21235 üzenetére
Én Essosra, Valyriára tippeltem elsőre, meg most is. De ha Sárkánykőre vitte Drogon Daenerys tetemét, nekem az is tetszene a szimbolikája miatt. -
raider21
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #21231 üzenetére
Agyfaszt fogsz kapni...!
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21227 üzenetére
Nekem ez jött le belőle.Mit mond Bran Tyrionnak, amikor öt javasolja királynak, és megszsvazzák? Kb. tudom, hogy nem akarod, de jó király leszel. Erre Bran: Nagyjából azt válaszolja, hogy elfogadom. Nem ezért tettem meg azt a hosszú utat a falon túlról eddig. Vagy vmi hasonló. Lettá előre ezt a jövőképet is, hogy Jon tudj, hogy Targaryen, akkor nem biztos, hogy minden úgy alakul Daeneryssel, ahogy kellene. Valószínű ezért mondja Jonnak azt, hogy a Te döntésed! - amikor elmondja Sansának és Aryának, hogy ki is Havas valójában. Tényleg, Sárkánykő nem észak-keletre van Királyvártól?! De tetszik, hogy ha Sárkánykőre vitte Drogon Daenerys tetemét, hisz ott született, oda vágyott mindig. Így hazatért örökre "megpihenni"...! -
raider21
aktív tag
A leak
bizony bejött. Kb. az jött le, hogy Bran azért mondatta el Jonnak Samwell -el, hogy kicsoda is valójában, hogy Daenerys -el összerúgják a port, és ez legyen a vége, ami lett. Ez a majdnem Rómeó és Júlia dráma, meg, hogy Bran a király! Drogon keletre repült, az nem Essos?! Mert ha igen, akkor még feltámaszthatják Daeneryst a vörös papnők. Valószínű ezért keresi annyira Bran vargolva Drogont. Jon tuti, hogy a falon túli király lesz, szóval ugyan ott vagyunk kb. ahonnét a történet indult, csak Mások nélkül. Trónok harca - pszichológiai vizsgálat alá vetettük Daenerys Targaryent
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
energy4ever #21208 üzenetére
Várjuk...!
Azok az epizód hosszok az előzetessel, következő rész ajánlóval akkorák, mint amit megadtak.
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #21195 üzenetére
Ha a kérdésed az, hogy a HBO GO -ról leszedett felirat mikortól érhető el a neten lévő feliratos oldalakon, akkor a válasz: hétfőn reggel 6-8 óra között már fent szokott lenni a felirat file.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21192 üzenetére
Nem mostani, még ha most is posztolta!
Itt még Emília szőke, ez a forgatás alatti időszakban készülhetett.
Ez itt egy 3 napja készült fotó az SMS Battles Quiz For The MS Society eseményen:
-
raider21
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #21177 üzenetére
Feri remélem nem zárod le a topikot majd az évadzáró után sem, max. kibővíted a leírását; és itt tudjuk folytatni az egyenlőre egy biztosnak tűnő Spin-off széria kitárgyalását is jövőre.
-
raider21
aktív tag
Bingó!
Na igen...:
-
raider21
aktív tag
válasz
laceszgamer #21179 üzenetére
Kellett a sok fa a skorpiókhoz...!
-
raider21
aktív tag
válasz
Kotomicuki #21176 üzenetére
Nagyjából minden a D&D páros "sara" GOT szinten, hisz ők a producerek és a showrunnerek is. Martin státusza co-executive producer volt, az meg nem egy nagy beleszólási jogkör. A véleményét, meglátásait elmondhatta, amit vagy figyelembe vettek, vagy nem a producerek. Az elején inkább igen, a vége felé meg inkább már nem annyira.
A tervezett és az elkaszált spin-off szériáknál már executive producer státusza van Martinnak, ami jóval nagyobb beleszólási jogköröket ad az alkotási folyamatokba.
A sorozat végjátékának főbb eseményei, a karakterek nagyolt íve, és maga a végkifejlet az nagyjából Martin agyszüleménye. Szóval ha egyszer elkészül a még hátralévő kettő kötet, ott is 98%, hogy Daenerys bekattan, stb.! Csak ezek a dolgok, és az ide vezető események százszor, ha nem ezerszer alaposabban ki lesznek dolgozva, és fel lesznek vezetve az olvasó számára, lépésről, lépésre.
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
KubanitoS #21169 üzenetére
Inkább 1 millió 45 ezer az a 1,5 millió. De a jövőhét végére meglehet a 1,5 millió aláírás is.
Én pl. megnézem hajnali 3 -kor a finálét, de sajnos a végére nálam is elfogyott az a bizonyos "bizsergető" érzés, hogy végre kezdődik...!jonnyjoker01 #21167:
Ennek az évadnak a forgatókönyvével vannak komoly problémák! És egyre inkább az a személyes megérzésem, hogy D&D páros részéről ez egy tudatos döntés volt, nem pedig a tehetségtelenségük jele. Legalább is nagyobb hányad a tudatos faktor a végeredményben, mint az, hogy Martinhoz képest középszerű írók.
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21170 üzenetére
Ez kész...!
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21160 üzenetére
Én is megértem Emiliát. Mert ugye ő egy eléggé humorzsák kis energia bomba nő, aki igen nagy, és melegszívű, gondoskodó teremtés. Legalább is akik ismerik, kb. így írják le Emiliát. Szóval tökre nem egy Daenerys.
Csak azt nem tudom, hogy a reakciói az egész 8. évadnak, vagy magának Daenerys karakterívének szólnak. -
raider21
aktív tag
válasz
Habugi #21155 üzenetére
Ezt láttam tegnap én is. Emilia Clarke nem nagyon titkolja a véleményét, eddig finomkodóan fogalmazott. Meg kellett csinálnom ezt a kb. szarságot. Majd megértitek, ha látjátok. Mostanság azért; igaz, hogy átvitt értelemben, de szókimondóbb...!
Csak azt nem értem, hogy az egész 8. évadnak szól ez nála, vagy csak Daenerys Targaryen karakterének a 8. évados ívével, és történetének végével nem tudott ennyire megbékélni a színésznő?!
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Ránéztem a petíció számlálóra: 1 millió 9 ezer környéke lett mára az aláírások száma. Nem gondoltam, hogy kb. 5 nap alatt összejön ennyi nekik. Meglehet akár az 1,5-2 millió aláírás a jövőhét végére, ha marad ez az ütem. De értelme így gyakorlatilag nincs...! Kifejezi azt, amit sokan éreznek, de ennyi.
Persze ha menne mellé kb. 10-50-100-500-1000 USD alapon pénzgyűjtési kampány is, akkor az egyből más szituáció, és jóval komolyabban vehető kezdeményezés lenne! Már nem a rajongók szempontjából, hanem a készítők, és a HBO szemszögéből. -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
A Trónok harca legutóbbi epizódja rengeteg vitát szült, amelyek jelentős része egyetlen húzásra vezethető vissza: Daenerys Targaryen döntésére, hogy a megadást jelző harangszó ellenére felégeti Királyvárat. Sokakat felháborított, hogy miután évadokon keresztül bizonygatta, hogy jobb királynő akar lenni elődeinél, sőt még azt is szó szerint kijelentette, hogy nem égeti fel a fővárost, mindezt sutba dobva ártatlanok százezreivel végzett.
Mint korábban írtuk, Daenerys pálfordulásába elsősorban annak hirtelensége miatt lehet belekötni, hiszen a jelek (csakúgy, mint a Trónok harca korábbi fordulatai esetében) mindvégig a szemünk előtt voltak. Méghozzá azon túl is, hogy a westerosi bölcsesség szerint az istenek pénzfeldobással döntik el, hogy a Targaryen-gyermekekből őrült lesz-e. Alább tehát összeszedtük, mi minden készítette elő az Őrült Királynő-csavart - és mindez hogyan volt kódolva Daenerys önmagának adott neveiben is.
Daenerys Targaryen mindig is hű volt a nevéhez -
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
Aventador91 #21098 üzenetére
Ránéztem, és 940.000 aláírás környékén belassult. Olyan 1-1,5 millió aláírás meglehet hetek alatt. De ez az előbbi szám is jól mutatja, hogy itt bizony a Reddit -es GOT rajongói kemény mag (nagyjából 800.000 - 1 millió ember környékén vannak) akadt ki az S08E03 után, aztán az S08E05 hozta magával náluk a csalódottságukból fakadó népharagot is! Ez öltött formát ebben az aláírós petícióban.
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Akit érdekel a vége...!
Az itt megnézheti, vigyázz Leak spoilert tartalmazó humoros giff animáció.
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
Szóval Daenerys Targaryen -ben benne van a vérengzés, meg az őrület, mert minden sokk nélkül végignézte a bátyja halálát Drogo által. Aham..., a többiek meg mézeskalács lelkületű kezdő kisiskolások hozzá képest. Vagy nem...:
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21086 üzenetére
-
raider21
aktív tag
válasz
csababarca #21083 üzenetére
Pont most nézem...!
Dehogy, majdnem 10 hónapja jelent meg a redditen. Nagyon senki nem akarta elhinni, mert gyerekük lesz, stb.! Aztán az S08E04 maláj szivárgásnál lett nagyon felkapva a leak, hogy basszus, pont olyan pontok vannak az elején, mint ami majdnem 2 hete kiszivárgott...! Azóta eléggé bejött ami le van benne írva a főbb pontokra vonatkozóan, ez van sajna v. nem sajna...!
(Nekem a Daenerys -ből a halála után valahogy Éjkirálynő lesz jobban bejött volna, de ez van.
)
-
raider21
aktív tag
válasz
SQX_Barto #21075 üzenetére
Daenerys még nem Őrült Királynő, de még lehet az a záróepizódban. Viszont ez a megőrülés benne van a karakterében, és Martin is ilyesmit szán a végjátéknak a könyveiben, ezt szinte biztosan nem D&D páros találta ki. Bár valószínű, hogy Martinnál ez a megzakkanási folyamat sokkal részletesebben, és hosszabb időintervallumot átfogóan lesz kidolgozva.
Daenerys egyenlőre csak bekattant és az árulások, elutasítottság miatti dühét, frusztráltságát vezette le, és mivel ő a GOT egyedüli "atomhatalma" Drogonnal a feneke alatt, ezt most Királyvár és a lakossága szívta meg, de úgy nagyon...! -
raider21
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest