- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
pikszel #32590 üzenetére
Erre gondoltam: [link]
Ez is ahhoz az előadóhoz kapcsolódik, akit mutattál, ha jól tévedek. Arra céloztam, hogy ez az egy, amihez kötni tudom, máshoz nem, de így már közelebb került a hallgatható kategóriához, mint a zártosztályhoz.
Vagy valamit benézek? Már magam sem értem, hogy miről beszélünk. -
EmberXY
veterán
válasz
pikszel #32576 üzenetére
Nem ismerem, de ha az alapján a videó alapján kéne besorolnom, amit mutattál, akkor a zártosztályra sorolnám be, nyilván ízlések és pofonok, de én az efféle művészetet semmilyen formában nem értem (se keresleti, se kínálati oldalról), és most szándékosam nem tettem idézőjelbe a művészet szót, csak a feléd irányuló tiszteletem jeleként.
-
EmberXY
veterán
válasz
pikszel #24178 üzenetére
Már vártam ezt a megkeresést....
Nos, a statikus része nem valószínű, hogy frissülni fog, a táblázatos kókányoláshoz nincs az az isten, hogy én még egyszer hozzányúljak.
Már folynak egyeztetések, mások is rajta vannak a témán, valószínűleg a userscript verzió fog majd frissülni, amint lesz aki megcsinálja, aztán majd valahonnan elérhető lesz, lehet, hogy az oldalról is. -
somogyib
őstag
válasz
pikszel #23866 üzenetére
Nem tudom egyről beszélünk-e. A haverok jobban ismerték a helyet mint én, de azért jópárszor beültem én is velük oda péntek/szombat esti megmozdulások előtti alapozás gyanánt.
Egyszer az egyik haverral sakkoztunk ott és egy jó kombinációval leszedtem a vezérét. Az egyik pincér végignézte a műveletet, majd felajánlotta, hogy játszana velem egy partit. Lehet, hogy ő volt a Bandi, nem tudom, de egy jópofa pincér volt (akkor láttam a kupakfelpattintós trükköt is, 3-ból egyszer sikerült neki
).
De ez még kb. a '90-es évek vége felé volt, már homályosak az emlékek.
-
customer114
őstag
válasz
pikszel #23831 üzenetére
Arra gondoltam, hogy amikor még EmberXY topikgazdai jogokat gyakorolt szerkeszthette az összefoglalót is. Ekkor történt meg az, hogy a sok közül az egyik jól sikerült hozzászólásom megtetszett neki és beletette az összefoglalóba, mint egy vicces irányelvet.
Tehát nem konkrétan az utolsó sorra gondoltam, hanem a fölötte lévő idézetre, ami tőlem származik. -
customer114
őstag
válasz
pikszel #23821 üzenetére
Láttam mindet, az első kettőről nem nyilatkoztam, mert nem lehet 100%ig megmondani a nemi hovatartozásuk.
EmberXY-nal is volt valami hasonló megmagyarázása aranyköpések topikban, mintha nem érteném a dolgokat. Pedig ott volt a “rejtett” link az emotion-be, mint mindig.
mr somogyi: a link állat, klasszik olyan rossz, hogy zaklatni kell vele másokat is
-
EmberXY
veterán
válasz
pikszel #23736 üzenetére
Tehát a kubizmus lényege abban rejlik, hogy a gyermeki látásmód kerül felszínre? Én nem így látom, jó, Picasso-t se akarom teljesen leírni, mert festett élethű képeket is, de az olyan pacákat amit linkeltem is, nem tudom hová tenni.
A szobrászatban is az élethű műveket szeretem, azokat tudom értékelni igazán. Akiket mutattál, ők is élethű dolgokat csinálnak, főleg a harmadik linken található szobor (már ha tényleg szobor, nem csak valami grafikai trükk), bár az oldalon más nincs jelenleg. -
EmberXY
veterán
válasz
pikszel #23732 üzenetére
Az a legszebb az egészben, hogy úgy vesztünk össze, hogy valójában össze se vesztünk.
Az Iron Maident hagyjuk ki ebből, nem a témában lett felhozva, azt csak úgy a topik általános körforgásának szántam, nem ellenpéldaként az általad linkelt dolgokra, természetesen nem csak ezt hallgatom, mint ahogy nem is akarom senkire ráerőltetni, maximum annyira, mint customer114 az ájjrikimártint.Ami a művészetek megítélését illeti, már leírtam, hogy én ezeket az absztrakt, elvont mögöttes jelentéstartalmakat nem tudom értelmezni, kizárólag akkor érdekel, ha vicces és megnevettet, szórakoztat, egyébként nem látom létjogosultságát. Természetesen ízlések és pofonok, tiszteletben tartom, hogy erre is van igény, és ezáltal a kereslet és a kínálat megtalálja egymást mint minden más területen is.
Lehet, hogy kicsit gépiesen gondolkodom (a fémkapuk is mindig bejeleznek, de nem tudom miért), de nálam valahogy a művészet ott kezdődik, ha valósághűen akarja valaki leutánozni azt, amit le akar utánozni, mint pl ez (nyilván nem kell bemutatnom, honnan van), ezt értékelem, de ha már Picasso is előkerült (mert előhoztam), akkor dögöljek meg, ha értem, hogy ezt melyik óvodás ne tudná ugyanilyen minőségben előadni, következésképpen azt sem értem, miért kell elélvezni, ha valaki bemegy a galériába és meglátja. Szóljon nekem, csinálok jobbat, annak 3 szeme lesz és 2 színnel többet fogok használni, a logika alapján pár millával többe is kell, hogy kerüljön majd a kép.
De beszélhetünk a szobrászatról is, élethű szobrokat mindenki látott már gondolom, de egyem a kreativitását annak a művésznek, aki ezért pénzt és hírnevet kapott. Ugyanez a helyzet, szóljanak nekem, én betonból megcsinálom, az évszámot courier new betűtípussal faragom bele, kérem a hírnevet és a megélhetést, ami ebből adódik hosszútávon.
Biztos vagyok benne, hogy velem van a baj, de egyszerűen képtelen vagyok erre a hullámhosszra ráállni.
-
somogyib
őstag
válasz
pikszel #23716 üzenetére
Nem láttam, csak utánaolvastam:
"Az első snittben egy férfit (Luis Buñuel) látunk, aki egy borotvát fen, majd átmegy a szomszédos szobába és egy nőnek felvágja a bal szemét"
Azt hiszem ezt inkább kihagyom.
Dalí-nak a festményei tetszenek, egyéb alkotásait nem nagyon ismerem.
-
EmberXY
veterán
válasz
pikszel #23716 üzenetére
Már beszéltük korábban, hogy én minden olyat nehezen fogadok be ami nem realisztikus, bár az animációs filmeknél jött elő a téma de ugyanúgy igaz minden másra is. Egyszerűen nem tudom dekódolni a mondanivalóját és az értelmét annak az erőfeszítésnek, ami létrehozza és el tudja adni.
Akár film, festmény, vagy bármilyen kézműves alkotás, ha szürreális, számomra nincs értéke. Picasso képeit se értem, óvodában hasonlókat csináltunk. -
EmberXY
veterán
válasz
pikszel #23693 üzenetére
Ügyesek a srácok, szépen vívnak.
Én nem zenélek, nagyon régen fúvós hangszereken játszottam (klarinétoztam, előtte a furulyát tanultam), de kb 14 éves koromban abbahagytam, pedig addigra már komolyabb darabokat is eljátszottam.
Változnak az idők, jelenleg a gitárért rajongok, szeretnék is megtanulni rajta játszani, de ahhoz el kéne kezdeni. Bár az ujjaim vastagok, nem igazán ideális, egy szaxofon jobban állna, na de ez van.@ a többi videóhoz: BORZALMAS
Customer114-től megszokhattuk már a színvonalat, de ez az ufós techno valami penetráns. Már az ufó elcseszi az egészet, az összes földönkívüli ábrázolásos sztereotípiájával, a zenének ennek a formájáért meg nem rajongok. Régen hallgattam Scootert, de ez az ipari techno sosem fogott meg igazán.A dobverőn nem tűnik fel senkinek semmi?
-
EmberXY
veterán
válasz
pikszel #23638 üzenetére
Az a baj, hogy az animációs filmeket nem tudom befogadni, emiatt nem is érdeklődöm túlzottan irántuk. Kivétel akkor van, ha valami hasonló tahóságról van szó mint pl a South Park, stb.
somogyib: hát ez az, hogy ftp sincs, tiltva van az egész, és a mentést se találtam még meg azóta, úgyhogy hacsak huntermati nem ír nekik, nem lesz nehéz hagyni a fenébe.
Csak akkor lesz mentés ha le tudom húzni ftp-n, de erre még várni kell, huntermati nem jelentkezett még.
Egyelőre én elengedtem, kiszedettem a logout cikkből is, majd a userscript lesz (van) helyette. -
EmberXY
veterán
válasz
pikszel #23488 üzenetére
Hűha, ez aztán az izgalmas munka, gratulálok hozzá!
Ráadásul ha azt csinálhatod amit szeretsz, akkor elmondhatod, hogy boldog ember vagy.
Ez a motor eladásos rész aranyos, egyik ismerősömnél ez pont fordítva játszódott le: először a PC-jét fejlesztette elit szintre, mindig naprakészen, aztán egyszer beleunt, eladta az egészet és vett valami speckó motort, azóta a motorozás nagy szerelmese.
-
-
EmberXY
veterán
válasz
pikszel #23448 üzenetére
De én nem tudtam eddig dűlőre jutni a tekintetben, hogy ennyire kevés az arcképgyáros, hogy már magunknak kell képet szerkeszteni vagy customer114 annyira különc, hogy a profik helyett inkább magának gányolja össze, de már sejtem...
Nálad azért érezhető, hogy csináltál már ilyet, nameg arcképgyáros is vagy, teljesen érthető, hogy meg tudtad csinálni (netán ez volt a vizsgafeladat?
)
De a monogramból hol van a G?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest