- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #41653 üzenetére
A RAID 0 az egyes lemezek egyszerű összefűzését jelenti, viszont semmilyen redundanciát nem ad, így nem biztosít hibatűrést, azaz egyetlen meghajtó meghibásodása az egész tömb hibáját okozza. Mind az írási, mind az olvasási műveletek párhuzamosítva történnek, ideális esetben a sebesség az egyes lemezek sebességének összege lesz, így a módszer a RAID szintek közül a legjobb teljesítményt nyújtja (a többi módszernél a redundancia kezelése lassítja a rendszert). A megoldás lehetővé teszi különböző kapacitású lemezek összekapcsolását is, viszont a nagyobb kapacitású lemezeken is csak a tömb legkisebb kapacitású lemezének méretét lehet használni (tehát egy 1 TB és egy 750 GB méretű lemez összefűzésekor mindössze egy 1500 GB-os logikai meghajtót fogunk kapni, az 1 TB-os lemezen 250 GB szabad terület marad, amit más célokra természetesen felhasználhatunk).
A RAID 0 főleg olyan helyeken alkalmazható, ahol nem szempont az adatbiztonság vagy kevés merevlemez csatolható fel az operációs rendszer korlátozása miatt. (Például a régebbi Microsoft Windows rendszerek esetében összesen 26 meghajtó betűjelet tesznek elérhetővé, ezzel 24 eszközre korlátozva a partíciók számát. Az újabb rendszerek, mint a Windows 2000 Professional és az ezt követő Windowsok, valamint a Unix rendszerek lehetőséget adnak a partíciók könyvtárként való felcsatolására.) A másik pozitív tulajdonsága viszont továbbra is csábító lehet olyan, kifejezetten csak játékra épített rendszereknél, ahol ezzel tetemes teljesítménynövekedést érhetünk el. Ilyen célú alkalmazásra mégsem túl ajánlott, mivel az egyszer már összekapcsolt diszkek különálló alkalmazása csak újraszervezés után, a teljes adattartalom eltávolításával és újraformázással lehetséges.
A RAID 0 legfontosabb paraméterei
olvasás: nincs overhead (elemszám × olvasási sebesség)
írás: nincs overhead (elemszám × írási sebesség)
tárolókapacitás: egyenesen arányos (elemszám × tárolókapacitás)
meghibásodási tolerancia: nincsNa, mostmár tudod
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41644 üzenetére
Végülis, ha a háttérben elfut és semmiben sem zavar, akkor miért ne?
Egyébként nekem a mindent vivő teszt az lenne, hogy megpróbálok egy kazal filmet/sorozatot felmásolni rá (akár 60-80GB értékben is) és ha lecsatlakoztatás nélkül felmegy, akkor jöhet az, hogy megnyitom a pendriveon és randomra beletekerek. Ez jó indikátora a sebességnek. Aztán egy másik könyvtárba a pendriveról visszamásolni a HDDre, a végén CRC összehasonlítás Total Commanderrel és ha stimmel akkor jó a pendrive.Igen, lesz dartsozás
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41632 üzenetére
Úgy látom, a legjobb játékod már megvan
Ezzel a pendriveal eljátszol egy darabig, míg kideríted, hogy mekkora is valójában.
Régen céltáblám volt simán, de ha tényleg komoly versenyszintre akarok gyakorolni, akkor pont az a lényeg, hogy minél jobban hasonlítson az eredeti verseny pályára, a lehető legapróbb részletekkel. Pl nem mindegy a bullseye magasság de még a peremvastagság sem.
Mindegy, szerencsére nagyjából odadobok ahová akarok, (különösen egy optimális szinten a fejcsiben) de ahhoz, hogy komolyabban nyomjam csak ez kéne. Persze tudnék klubtagságit szerezni, mert két klubba is hívtak már meg, csak mindkettővel az a baj, hogy akkor hetente többször be kéne mennem a városba gyakorolni, ami pénz, idő, energia. (mondjuk jó lenne összekötni az úszással, de az havi szinten akkora plusz kiadás lenne, ami magyar fizuból nem okés)Viszont ma úgyérzem lesz műintézmény látogatás, ugyanis barátnőm írta, hogy ma dartsozni kéne ...
-
KROK640
nagyúr
Ma reggel összekészítettem egy méretes cigó packot és még fél 9 előtt útnak indultam a narancsszínű naptól csillógó jeges, deres faluban a
pfandrückgabeMohu palackvisszaváltó automatához. A kezem majd ráfagyott a kormányra, arcomra a mosoly. A hőmérő -4 fokot mutatott. Viszont felkészült voltam, az appba be voltam jelentkezve, de QR kód screenshootolva is, mobilnet ON.
Örömmel fedeztem fel, hogy a bolt egyik sarkában frissen telepítve lett bicikli tartó is, úgyhogy már nem 30-40 méterről kell oda sétálni, hanem majd csak 5-ről.
Be is fordultam az udvarra, ahol már semmi kedvem és értelme sem lett volna a "nothing will stop us!" mondásom elsütésének, ugyanis (ahogy a filmekbe, most lekeverődik a zene) sor állt már kint a helység előtt, és egy furgon, aminek zsák számra(!) voltak kőbányais fémdobozok a hátuljában.
Majd rögtön ki is jött értetlen fejjel egy nő, meg még két extra ember, hogy "hát akkor szólni kell a boltban". Mint kiderült tele van a gép.
Gondoltam egy merészet és a hidegben hazabicikliztem a cigó packkal. Kipakoltam, majd visszamentem a boltba.
Már végeztem a bevásárlással és a pénztárhoz mentem, és akkor hallottam, hogy az egyik boltos nő mondja a másiknak, hogy többen is szóltak, mire a másik, hogy tedd ki rá az üzemen kívül táblát, nincs időnk ezzel foglalkozni, majd ha lement a nagy roham, egy után megnézzük.
Ebből tudtam, hogy max 13:00 után érdemes visszamenni, csakhogy a bolt addig van nyitva, szóval holnap kora reggelig "elvették" a játékunkatSzerintem legjobb lesz ha várok vagy 2 hetet, és csak utána próbálkozok
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #41627 üzenetére
Én is imádtam a KP-t, de sajnos belekényszerítették az embert, hogy legyen számlád, az összes munkahely mindig odaküldte a fizut. Egy darabig persze küldettem én is mások számlájára, de szar volt, mert mindig elmenni a pénzért, meg volt akivel nem is jártam khm... olyan jól, hogy az ő számlájára ment a pénzem, így nyitottam egyet. De aztán kellett egy másik egy másik országban, és Cipruson már mindezek előtt volt egy. Úgyhogy most ez van. Ha már ez van, akkor újabban rászoktam, hogy a boltban kártyázok, sőt néha az egyik kedvenc hangulatkarbantartómban is, mert így nem kell szarakodni az apróval. Ha már fizetem a számlafentartást, akkor élvezem az előnyöket.
Ennek ellenére nem szeretem, márt már többször bebizonyosodott, hogy nincs olyan biztonságban (legalábbis magyar számlán) a pénzem mint szeretném. (fun fact : A magyar számlám egyedül többe kerül havonta mint az összes többi együtt véve - és messze az a legbutább mégis mind közül)
Szóval nem tudom, hogy csinálod, hogy te még elkerülted, de valahol jó neked. Én már ha citromot kaptam az élettől (sehogy sem tudom elkerülni) akkor limonádét csináltam belőle (használom a kényelmi előnyét). -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41626 üzenetére
Jah, hát az ilyen hamis pendriveoknál könnyen végtelenbe mennek a teszt programok. A létező legjobb teszt, ha elkezded megtölteni adattal. De ott is vigyázni kell, mert van ami olyan ravasz, hogy ahogy másolsz rá, az elejét törli és annak a helyére ír. Azt hiszed van 120GB a pendriveon, de visszaolvasni jó ha 1GB-ot tudsz.
Kicsit régebben olvastam, hogy még az eredeti pendriveok minősége is világszinten borzasztóan lement, a tartósságuk is megsínyli ezt, illetve emiatt a nagyobbak kezdenek aránytalanul szar kihozatallal jönni, és ez az árukra is hatással van.
Érdemes vigyázni, mert ma már akár boltokban vagy bejáratottabb kereskedőknél is feltűnhetnek esetleg olyan pendriveok amik kellemetlen meglepit okozhatnak
Személy szerint ennek nem örülök, mert az adatszállítás legegyszerűbb módja még mindig, de lassan örülnék lenne valami 100-250GB-os optikai lemez, és visszatérnének az ODD-k. Amúgyis imádtam őket(nekem most is van a gépemben, bár tény, hogy egyre ritkábban használom, de archiválásra mai napig nagyon jók)
Olyan Euro darts gép amilyet én szeretnék (a kocsmai fullos) nem olcsó, 3 éve a lerobbantabb darabok - persze az ország másik végén - 180 ezertől kezdődtek (de az igazi szakadékokakt képzeld el) a szebbekért elkértek akár 5-600 ezer ft-ot is. Ezt figyelembe véve, valamint azt, hogy a törzshelyemen mindössze 20ft egy kör darts, a másikon is 50ft, még a busz és a drágább piaköltséget is beleszámolva, azért jó sok este inkább ott dartsozok mint itthon. Végsősoron itthon lenne a legjobb, hosszútávon talán beszerzek egy ilyen gépet, de könnyen lehet h előbb valami sokkal egyszerűbb lesz. Csak mivel itthon ez a fajta gép szabványos versenyeken, érdemes ezen megtanulni játszani (pl nem mindegy a magassága sem).
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41625 üzenetére
Igen, olvastam, hogy mi a meglátásod.
Igazából én ismerek egy fórumot ami "skanzen", de tényleg, az az igazi klasszikus régi vonalas fórum, viszont pont van +- a kommentekre, de az csak kb annyira pörög napi szinten mint ez a topic 1-1 szebb napján.Mondjuk nekem a Discord meg az X mindkettő olyan, hogy akkor már itt inkább aláírások nélkül. Mert ha valami a Discord már tényleg csak egy visszaolvasható chat.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41624 üzenetére
Ez mondjuk egy mélységesen szomorú szitu, ha valaki hajnalban azért megy a cigó packkal, hogy legyen pénze buszjegyre amivel megy plazmázni.
(Különösen finom, ha ezt részegen teszi, és amikor nagynehezen eljut plazmázni, akkor hazaküldik mert részeg XD láttam már ilyet élőben) -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41621 üzenetére
Nem, nem a check progi bhaszta el. Ezek pont arra mennek, hogy senki sem fog 16+ órákat várni, hogy valódi-e?
Szerintem nagyjából 1GB-os lehet, aztán át van írva a firmware. Egyszer Zoltán haverom talált egy ilyet, az még ambiciózusabb volt, fél körömnyi mérettel hazudta magát asszem 256GB-osnak, miközben valójában mindössze 64MB(!)-os volt!!
Szóval vettél egy szép 1GB-os pendriveot, amin van OTG? bár nem lepne meg ha az sem működne.#41619 EmberXY : "Hova akartál elcsatangolni? Inni otthon is lehet...
" --- azt lehet, de darts gépem még nincs
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41613 üzenetére
Sosem lehet tudni, ahogy mondod. Megjegyzem egyébként, hogy a bolt mögötti udvarban ma jártam életemben másodjára, pedig 30 éve járok oda vásárolni.
Az gyakran megesik, hogy nem szabadtéren van az automata. Múltkor barátnőmmel úgy jártunk, hogy valami Lidlben vagy hol volt, és tök rossz volt aztán a tömegen ki és be is áttörni magunkat a csomagért.
ha megvannak a cuccok akkor jöhetnek a képekSzerintem még most készülnek inni
hejj, bennem is megmozdult valami, hogy ma menni kéne valamerre, de holnap program barátnőmmel, meg a palackokból származó rengeteg pénzt se kéne elkölteni ilyen gyorsan XD -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41611 üzenetére
Megérkezett, és jujj de jó... Játszok a gondolattal, hogy délután viszek egy jókora cigópack-ot
, csak most olyan hideg van
Ebben a faluban nem kéne zárni, mert egyrészt nem lopják ki a falból (ráadásul az ajtón sem férne ki) másrészt ez az a hely, ahol ha leeresztett ablakkal és járó motorral otthagyod az autódat, akkor csak azért fognak benyúlni, hogy elfordítsák a kulcsot és leállítsák, hogy ne fogyjon a benzined. Jó, bevallom nem volt tervem sűrűn este 11-kor vagy hajnal 3-kor visszavinni az üvegeket, de legalább akkor tuti nem lenne sor. Bár tény, hogy eddig csak a Cseheknél (vagy a szlovákoknál?) láttam szabadtéri automatát, ami 0-24 ment, még a Németeknél sem.
Félrelökte oldalra, és valami oldalsó helyre gurult, lehet, hogy speciális üvegnek nyilvánította. Jókora elegáns vodkás üveg volt. Kicsit sajnáltam is bezúzni, de van egy ugyanolyanom sokkal kisebben, ráadásul abba még van is
Én is előre akartam megoldani a QR kódot (mivel asszem azzal kell kezdeni h bedobás előtt QR kód) de akkor jött be az app, úgy, hogy nem voltam bejelentkezve. És akkor jött a jelszó para.
Én meg pont bankkártyára kérném, mert a németeknél is rendszeresen elfelejtettem levásárolni a bónt, 2023 végén pl mielőtt hazajöttem Lauterachból a szomszédom kezébe nyomtam 5-6 papírt, különféle 5-6 euros értékekkel, hogy akkor ezt vásárolja le, mert én rendszeresen elfelejtettem a kasszánál. Tavaly már ravaszabb voltam, mertbegyűrtem a papírt a bankkártya mellé, és amikor elvettem a kártyát, akkor kiesett a papír is, néha észrevettem, néha nem (akkor jött az, hogy elhagytam), és akkor gyűrött állapotban lehetett vele fizetni.
Inkább küldje el a számlára, aztán majd elgyűjtögetem én ott, nem kell külön vacakolni vele, úgyis felhasználódik mikor valamikor fizetek.Igen, ez is egy tanulság.
Amúgy feltűnt, hogy mindenki eltűnt?
Koshmar nyilván a palack visszaváltó mafia üzemeltetése köti le, idegen lény hazament, de SomogyiB és Randomname is eltűntek(Vajon, hogy sikerült úgy belelapozzak a topicba, hogy nem kevesebb mint 111 hozzászólást láthatok egyetlen oldalon?
)
-
KROK640
nagyúr
Na, végre elkészült nálunk is a pfandrückgabe, vagyis a Mohu repont visszaváltó automata (íme valami aminek még a német megfelelőjénél is hosszabb magyar neve van)
Elmentem a bolthoz, és valóban mögötte van, egy két falában hullámpalából épített két falában a bolt külső falát használó, kamerával ellátott, zárható helységben van az egész. Tehát eléggé világos lett számomra, hogy sajnos ez is csak addig lesz nyitva mint a bolt, hiába nem a bolt területén belül van, noha legalább a boltba nem kell emiatt bemenni, ami mindenképp pozitívum.
Mikor odaérkezetem az egyik boltos nő, és a fiatal szemüveges pénztáros csajszi (Panni) voltak ott. Épp az automata működését tippelték, én meg gondoltam bemutatom nekik. (magyar automatával első élményem). Ahogy beléptem a helységbe tiszta volt és még csak nagyon enyhe jellegzetes kocsmaszag terjengett, de hát mit várok az automata is első napos
Az első dolog az volt, hogy az appom kijelentkezett, és mivel nem jutott eszembe a jelszó, jelszó emlékeztetőt kértem. Az első mail gyorsan megjött (a folyamat végére) viszont a jelszó módosító link a világon semmit sem csinált, szóval nincs mese vagy eszedbe jut a jelszó, vagy így jártál. Mivel ezzel nem akartam foglalkozni, úgy döntöttem, hogy akkor a számlám helyett marad a bón.
5 palackot hoztam a tesztre. Két nagy két literes műanyagot, egy kis 0,5L-es pepsiet, egy üveg vodkásat, és egy 0,33-as fémet. Mindegyiken rajta volt a jel. Mindet be is vette, az üveget csak félrelökte, a 2L-es műanyagpalackot meg ledarálta jól hallhatóan. Viszont a két nagy palackból az egyiket az istennek se vette be, pedig csak a nyakán volt pár igazán apróbb horpadás, de akkor sem7-8 nekifutás után sem kellett neki, úgyhogy kidobtam ott a szemetesbe azzal, hogy aki akarja próbálja meg. Így végül az 5 palackból 200ft-al gazdagodtam, ráadásul az sem a számlámra került, hanem, bónra, szóval mondhatjuk eléggé messze estem az eredeti elképzeléstől. (folyamat vége, itt jött meg a az appos jelszavas mail)
Ezután bementem a boltba vásárolni, majd a pénztárnál majdnem elfelejtve épp Panninak dobtam oda a bón-t, hogy "jajj a mai zsákmányt majdnem elfelejtettem" közben megtudtam h félévig levásárolható (nyilván az infláció miatt nem érdemes fél óráig sem tartogatni), ő pedig megköszönte, hogy megmutattam neki az automatát.
Mire hazaértem megjött a második jelszó emlékeztető mail is (potom 40 perc kellett neki), de a jelszó módosítás ott sem működött, szerencsére addigra eszembe jutott a jelszó, így ezzel nem volt gond
Tehát tanulság, hogy az APP jelszót jegyezd meg, ha számlára akarod, mert a jelszó emlékeztető link se nem emlékeztet se nem cserél jelszót, mondhatni semmit sem csinál.
Egyébként egy bicikli tároló elférne mellette, így a bicikli letámasztása után még sétálnom kellett úgy 30 métert. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41598 üzenetére
Párhoz igen, Hogy mennyi van, az meg szezonfüggő, volt olyan amikor a 44-ik raklap után a 45-iket már alig bírtam elsúvasztani valahová, és megváltásként vártam az IVO MATT feliratú kamiont (Liechtenstein Post) meg az Ausztriát dobozokból formázó teherautót (Österiche post).
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41594 üzenetére
Úgyis csak a nagy laborig diétázik, aztán lehet megint elengednie magát
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41593 üzenetére
És ehhez képest egy darab targoncánk sincs, csak béka meg elektromos béka (az a fajta ami a villáit fel tudja emelni 4-5m magasba is akár).
Itt a cuccok többnyire nem nehezek, egy átlagos raklap 100-120kg (és ebből 20kg a raklap saját súlya, na meg 8 eur)
Szerintem mi pakoltunk a teherautóba, de nem tudom, mert szerencsére az nem az én dolgom.Na igen, a pendrive az engem is érdekel, hogy mit vettél
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41590 üzenetére
Itt is elég sűrűn jönnek a teherautók, de általában Manfred intézi, vagy Victoria, akik a termelésből rohangálnak ki. Plusz az összes kamionsofőr a lengyeltől az olaszig mind engem talál meg, mind feltétlelezi, hogy meg kell próbálnia németül gügyögni felém, mert akkor majd jobban értem. Rontok a helyzeten mikor a saját nyelvén köszönök neki vissza, nem egyszer rögtön átváltottak az anyanelvükre, mert akkor biztos azt is értem XD Egyszer még egy magyar kamionossal is így jártam, meg is lepődött mikor megszólaltam magyarul
Egyik nap még érdekes üzenetet is hozott egy lengyel teherautó
-
KROK640
nagyúr
Makaróni mexikói szósszal, Erős Pistával, fokhagymás hússal, és indokolatlanul horribilis mennyiségű reszelt sajttal
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41583 üzenetére
Nálunk ez azért sem lenne megoldható, mert a portás egyúttal a karbantartó is, akinek ez remek kifogás arra, hogy soha, de soha ne legyen a helyén.
Eddig akármit beszéltem akármelyik futárral az jól nem úgy lett.
Amelyik meg a szomszéd csajnak adta le a cuccot, az még csak nem is hívott telefonon meg semmi.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41580 üzenetére
Igen, ez benne van a pakliban, ezért lehet, hogy már holnap vagy azután megtekintem
Azért gondolom, hogy hozzáférhető lesz meg szabad ég, mert a "bolt mögötti udvarban" nekem leginkább ezt jelenti. Aztán lehet simán h zárni fogják az udvart mondjuk éjszakára. Csak azt gondolom, hogy nem, mert tudtommal eddig sem zárták.Szerintem azért működik, mert mindenki kiengedte a nagy bombaterhet, és mostmár csak a normál napi adagot viszi.
Akik meg kórosan gyűjtögettek, azok elől Koshmar régen összeszedi az összeset. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41579 üzenetére
Már ahol ugye megoldható a munkahelyre rendelés. Mondjuk gondold el a gyárban ahol dolgoztál, oda necces lett volna munkaidőbe bármit is berendelni. De igazából egy új monitort is necces lenne biciklivel/gyalog/tömegközelekdve hazavinni.
Szóval a munkahelyre rendelés csak válogatott munkahelyen, és bizonyos esetekben megoldható. Egyébként futár várás van.nekem sajnos nem túl jó a tapasztalatom a rugalmasságukkal : egyik alkalommal pl megadtam direkt, hogy reggel 11 után jöjjön, mert 10ig dolgoztam. Erre pont 10kor hív, hogy ő itt van a cuccal. Én meg mondtam neki, hogy az remek, épp most végeztem a melóval, szó szerint 1 órányira vagyok. Erre letettea cuccot (előre ki volt fizetve) a kapum elé a járdára. 1 óráig ott virított a doboz, én meg rohantam haza mint az őrült. Ott volt, megvolt a cucc, mert szerencsére olyan környéken lakok, hogy a járó motorú autóba is csak azért nyúlnak be, hogy elfordítsák a kulcsot, ne fogyjon feleslegesen a benzin. De ezt a futár nem tudhatta.
Egy másik esetben direkt hétfői napra kértem a kiszállítást, erre péntek délelőtt hívott, hogy ő itt van a ház előtt a cuccommal (vagy 300 ezer ft ára számítógép alkatrész), én meg közöltem vele, hogy akkor jöjjön vissza hétfőn. Nem örült, de belement.
Egy harmadik esetben vártam egy csomagot, Z-s lap, I7 CPU, sok-sok RAM, (meg talán egy SSD is) nem filléres tétel. Csomag nem jött az adott napon mikor kellett volna neki, idegbe voltam, hogy építeni kéne már a gépet. Másnap összefutok a szomszéd kiscsajjal, mondja, hogy de jó, hogy hazaértem (WTF? végig otthon voltam) tegnap adott neki egy futár egy csomagot, hogy ez nekem jött. És ha nem vagyok jóba vele, vagy ő sincs otthon? vagy megsérül a csomag, akkor kin verjem le? Az mindenesetre komoly volt, hogy a futár nem is hívott, hogy merre vagyok, nem is csengetett csak leadta a csomagot a szomszéd csajnak.
Aztán nem sokkal később a csajnak az elektromos rollerje meg nálam landolt, azt meg vihettem át én neki.Szóval ezekmiatt jobban szeretem az utánvétet, mert akkor a futár nem tud ilyeneket csinálni.
-
KROK640
nagyúr
De amiért eleve billentyűzetet ragadtam : Most voltam a helyi boltban, és jött a hír, hogy telepítik a palack visszaváltó automatát
Ha minden igaz, még a héten üzembe is helyezik.
Külön előny, hogy nem a bolton belül lesz, hanem mögötte kint közterületen, és (akkor gondolom) a bolt bezárása után is használható lesz (vagyis úgy fog működni, ahogy az összesnek kellene).
Úgyhogy a hét második felében méretes cigópackkal megyek felfedezni az új jövevényt -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41576 üzenetére
Azért van ennek a csomagboxos cuccnak egy nagy előnye : Az, hogy nem kell otthon várni a futárt. Emlékszem a 2000-es években kétszer is azért nem mentem dolgozni, mert vártam a futárt. A 2005 novemberi alkalommal este 6 körül jött, és akkor déltől 4-ig dolgoztam, szal simán hazaértem volna, sebaj, örültem a random szabadnapnak, majd a cuccomnak. 2007 júniusában meg reggel 9 után pár perccel jött, és 9-re kellett volna menjek dolgozni. De ha már előzőleg szabadnapot kértem, akkor nyilván ezt is kiélveztem.
(mellesleg a futár az első kamerás telefonomat és egy 7300GT VGA-t hozott)
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41574 üzenetére
Igen, itt már megint másképp van fogalmazva
hogy milyen repülő hagyta el a repteret tegnap 8:32-kor? hát az egyik(melyik repteret?)
Akkor lehet, hogy csak várod a csomagod, miközben az automatához kéne majd menni. Fura, ogy míg a packeta a cseheknél tök jól működik, és bőven piacvezető (Prágában 5 percenként botlottam packetás autóba vagy csomagfeladóba) addig itthon elég sok negatív vélemény van róla.
Igen, a D a legvalószínűbb
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41572 üzenetére
Arra jutottam, hogy a kijelzéshibás. A cuccnak a küldő ország repterére kellett megérkeznie, akkor mikor azt írta, hogy a célország repterére érkezett meg. (Az persze más kérdés, hogy akkor 4 napig mi történt kínában?). És akkor reggel 8-kor szállt fel a repülő. Más ötletem nincs.
A B variáció, hogy pontos, és a repcsire rakását nem írták (akkor miért fontos, hogy a repülő elhagyta a repteret, miután kirakta a cuccaidat?)
és C variáció az app valamiért nem fríssített.
D : Koshmar menet közben palacknak nézte, és visszaváltotta -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41566 üzenetére
Jaja, közben már én is belefutottam
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41565 üzenetére
Ebből arra következtetek, hogy :
1989-ben már felfogóképességgel rendelkeztél és emlékekkel, tehát minimum 1985-ben születtél, de az is lehet, hogy korábban.
Menő suliba jártál, vagy nagyon erősen az ország nyugati részén laksz
A szlovák árubemutatós kiránduláskor kezdett kialakulni a földön kívüli identitásod
Van egy nővéred aki katona volt, és mostanra elég jól beszélhet belga franciául (üdvözlöm, hogy van normális szavuk a 80-ra meg 90-re, szemben a parisienne franciával), és nem szempont a napsütéses időjárás. Van egy lánya, aki az alma termesztés fellegvárában erősen állatbarát, és jobban szeretnek utazni mint te. 3× esetben már majdnem fele annyira mint énLeírásod alapján aligha jártál Óceán parton, szóval jó nagyot tudsz dobni
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41561 üzenetére
Szabad fórumon szabad ember azt csinál amit szabad. Ezt már 2006-ban egy nagyon nagy fórumon leírtuk, mikor a modi csapat része voltam
5 milla?Te aztán tényleg arany foggal a szádban mászkálsz. Sajnos már lassan nekem is akad majd mit renoválni rajta, de még jól bírja
"De én nem is utazgatok egy év alatt hat országba" - hát az nem sok, egy Marcello vagy Polesz Ábel szétröhögné magát ezen, nem is beszélve Szíjjártóról
És különben is, utazni kell
"csak három szomszédos országban jártam" - meg pár szomszédos bolygón. Az persze smafu...
Melyik három országban voltál?Aláírás ügyben meg én már rájöttem mi történt
(és mivel te pár napja törölted, mindenkié meg ma tűnt el, így nemigen van összefüggés a kettő között)
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41559 üzenetére
Mi is volt az? csakhogy itt megmaradjon az utókornak
-
KROK640
nagyúr
Mindannyiunk aláírása eltűnt
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41554 üzenetére
Na, egyébként azt sem tartom kicsit sem helyesnek. Ha nem Woltos/Pandás akármilyenes futár, hanem az étterem saját alkalmazottja viszi ki, akkor megértem, hogy az étterem kapja a leértékelést, de ha más futár viszi ki akkor nem.
Az már mondjuk más dolog, hogy néha nehéz eldönteni, hogy a futár vagy az étterem hibázott. Pl nekünk egyszer volt, hogy a "saláta" recsegett a fogunk alatt tele volt homokkal. Hogy most a futár ejtette el és lapátolta vissza az kajás dobozba majd hozta ki, vagy csak az étteremben felejtették el megmosni mielőtt mellévágták többi dolgot, azt nem tudom. A többi fogás rendben volt. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41550 üzenetére
Ami azt illeti így sem eleget, előző postomba ugyanis két hiba is becsúszott.
Az egyik, hogy lefelejtettem Romániát a fekete tengernél (ez egy random véletlen volt), a másik viszont komolyabb : elfelejtettem, hogy Norvégia nem EU tag ugyan, de a Schengeni övezet része, így azonban a szám módosul a norvég tengerrel, az északi tengerrel és a jeges tengerrel.
Egyébként ez nem csoda, nem sokon múlott, hogy földrajztanár legyek, a legelső "felnőtt" munkám is ezzel volt kapcsolatos. (konkrétan térképek digitalizálása, sőt anno a vizsgamunkám is ehhez kötődött)Szíriából Németbe papírok nélküól eljutni, ahhoz migránsnak kell állni, tőlük meg félni kell ugyebár. Szóval nem, az nem lehet opció nekünk, mi túl ... ... eltérő közegben szocializálódtunk.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41548 üzenetére
Mégis rengeteg földrajzi egységnek van több neve, elég mindjárt csak pl Nagyváradra gondolni (Oradea) vagy jöhetnék Komárom/Komárno -val ami egy kicsit speciálisabb eset. De végülis egy város, csak az egyik felét így hívják, a másik felét úgy, épp attól függően, hogy melyik oldalon állsz. Egy ilyet éppen a Maxi... Ameri.. szóval annak a bizonyos öbölnek a kapcsán is eltudnék képzelni.
Szerintem azért nem törlik, mert egyrészt nem ütközik közvetlenül szabályzatba, másrészt lehet h nincs is rá kapacitás.
Jéééé mi kis falunkos Gyuri tartja a kormányinfót, és szórakoztatóbb is"nem szennyezi a lakás légterét, ellentétben a fával" - hééé ÍTI : Az megvan, hogy most magyaráztam el Dezsőnek, Tibornak, Krisztiánnak, Jóskának, Sándornak, Lajosnak, Jánosnak és Zoltánnak, na meg a többieknek, hogy miért "fázok" ?
"Csak fogászatra költöttem most el ennyit" - 7 Millát?
De még ha kettő is, fogalmam sincs, hogy milyen Alien, Zerg fogsorod lehet, amit csak Dubaiban tudnak kezelni, de nem mindenki húz elő ennyit zsebből ebben az országban. Viszont ha neked van, akkor küldhetsz, (sz)ívesen fogadom, számlaszám meg megyen akkor PMben.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41546 üzenetére
Ez most nem nyert
Alapvetően kettő : A Balaton (ezt ideje lenne NER tengerré átnevezni) és az óperencás
De ha úgy nézed, hogy hány tengerhez tudsz úgy elmenni, hogy NEM KELL útlevél akkor a válasz kicsit nehezebb, mert akkor nyolc (ha csak a tengert vesszük, az Atlanti óceánt nem).
Levezetve :
Balti-tenger: Svédország, Finnország, Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország és Németország északi partjainál.
Fekete-tenger: Bulgária keleti partjainál.
Földközi-tenger: Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Szlovénia, Görögország, Málta és Ciprus déli partjainál.
Égei-tenger: Görögország keleti partjainál.
Adriai-tenger: Olaszország és Szlovénia keleti partjainál.
Jón-tenger: Görögország nyugati partjainál.
Északi-tenger: Belgium, Hollandia, Németország és Dánia nyugati partjainál.
Ír-tenger: Írország és az Egyesült Királyság (Észak-Írország) között.
és az Atlanti-óceán: Portugália, Spanyolország, Franciaország és Írország nyugati partjainál. Illetve Francia GuyanaSőt, mivel Francia Guyana hiába Dél-Amerikában van, az EU tagja (és eurot is használnak, bezzeg a mi közép EU-s bezzeg államunk még nem
) így Dél-Amerika egy kis részére is mehetünk passport nélkül.
Igen, csak engem ettől elválaszt úgy 2-7 Millió ft. Ugyanis 28nm helyett 164nm-et kellene felfűteni, tehát szerintem minimum 4db kéne (az legalább 2 Milla) majd ehhez a fogyazstáshoz már napelem rendszer sem ártana (kb 5 milla mindennel).
Ehhez képest a fa meg ingyen van a kertben. Ok, ki kell vágni, fel kell vágni, hordani kell, koszolsz, füstölsz stb, de a nagy hidegekben a gázt szoktam kiváltani. Azért mire nekem egy klímás (+ napelemes) rendszer visszahozná az árát, az nagyon nem most lenne. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41544 üzenetére
Igen, érdemes formattal kezdeni.
Annyit emlegeted itt a tengert ... Hány tenger mossa MO partjait?
"milyen ajándék kémprogramok érkeznek majd rajta" már eleve emitt jó vétel lehet, manapság egy kisebb vagyont elkérnek ezekért is, lásd Pegazus.
Közben begyújtottam, és ezért szeretek fával fűteni, valahogy sokkal könnyebb meleget csinálni vele mint a gázzal. Máris pólós idő van a házban, pedig reggel még 17 fok is csak alulról surlódott.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41542 üzenetére
USB 2.0 ekkora méretben? Kb olyan lesz erre másolni mintha szalagos meghajtóra archiválnál. Még ha véletlenül nem hamis, és tényleg 128GB-os (vagyis nem csak annyinak jelzi) akkor is komoly idő lesz telemásolni. (kevesebb mint 1/10-e az USB 3.0-hoz képest az USB 2.0 sebessége)
Persze csettintesz, hogy azért a 480Mbites sebessége (elméletileg 60MB/s) körüli érték sem rossz, de a gyakorlatban kb 35-40 MB/s-ot éri el. Sőt, az ilyen olcsó szarok egy idő után lelassulnak, találkoztam olyannal ami pár GB után már csak 1-2MB/s-el volt hajlandó folytatni a másolást.De hogy jót is mondjak róla, látom szép színe van, és van rajta OTG csatlakozó is, ami hasznos. Viszont kupakos, amit utálok, mert mindig a kupak vész el legelsőre, már jó ideje csak kihajthatós, vagy kicsúsztatós darabokat veszek kizárólag.
"Luxus férfi karóra 5800-ért" - ami ha jól néz ki, és jól működik, akkor teljesen jó deal lehet, mert véleményem szerint jár már ott a technológia, hogy ennyiből jól kinéző jól működő órát legyártsunk. Legfelejebb "Rolflex" "Rolmetal" és társai nevet kapnak, de az nem érdekel. Mondjuk pont ezek a luxus cikk majmolások azok ahol gáz, ha csak hasonló a neve, de ne legyünk telhetetlenek.
Okosóra : Ma épp másodjára jön szembe velem ez a kérdés ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41538 üzenetére
Hm, tényleg. Akkor viszont Celebi-t hagyta el, és BP-n a logisztikai központba tart.
Mennyiért jön a 128GB-os pendrive?
Mert én tavaly januárban vettem KINGSTON DataTraveler Exodia Onyx 128GB USB 3.0 Fekete-t 13 ezerért, most 6890ft ugyanott. A poén az, hogy bár tavaly januárban vettem, csak idén januárban bontottam ki, mert addig nem volt rá szükség. Pendriveot amúgy pont nem vennék ilyen helyről, mert hemzseg a hamis cuccoktól, és ma már itthon megbízható helyen sem komoly tétel az áruk. -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41534 üzenetére
"több száz egycsillagos értékelést távolítottak el, és „cenzúrával” vádolták a Google-t." -- mert az emberek nem tudják használni a google értékelési rendszerét. Azért mert Trump átnevezte az öblöt (ami attól pont ugyanolyan maradt) még nem kéne rögtön 1 csillagra értékelni. Persze némelyik így titltakozik az átnevezés ellen, de ezzel igazából a google rendszerének tesz kárt, meg ezért úgysem nevezik vissza.
De itt van a témában egy remek videó és itt meg a második része
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41532 üzenetére
Nem tudom, még nem volt módom az USAból nézni
Bár... ha minden jól megy akkor lehet, hogy már idén alkalmam lenne majd megnézni onnan. Majd kiderül
(tavaly 3 hónapon belül kétszer is majdnem eljutottam Spanyolországba, de mindkettő kútbaesett, pedig már hiányzik nagyon, jó lenne visszanézni kicsit -- na mindegy, azóta nem merek semmit sem biztosra venni ... Mondjuk panaszra így sincs okom, mert 6 országban tettem ígyis tiszteletem tavaly, ebből ráadásul az egyiket igencsak alaposan bejárva) -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41530 üzenetére
A googlemaps ezt tök jól oldotta meg
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41520 üzenetére
"Ezékiel az Úr trónusa előtt " képen az egymásba fonódó kerekek. Azok angyalok.
Már a holt tengeri tekercsekbe leírták -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41515 üzenetére
Láttál te már angyalt? Na nem a pufók pucér csecsemőkre gondolok szárnyacskákkal, hanem a valódi angyalra. Ami kerek és rengeteg szeme van. kib*szott pszichodelikus creepy valamik.
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41510 üzenetére
A macskák nagyrésze laktóz érzékeny, és f*sik a tejtől mint a hasmenéses galamb.
Igazából nem nagyon szabadna nekik tejet adni, csak ez az emberek által valami ráerőltetett hepp, hogy macska, és akkor adjunk neki tejet... -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #41509 üzenetére
Miért? Az idegenlénynek meg saját fogorvosa, ami sokkal drágább. Próbáld csak ki, menj el egy magán fogászati rendelésre.
Egyébként az a pap nem csak az enyém, hanem az egyházkerületé is
Sajátba csak Papp-om volt, de sajnos már nagyon rég nincs, sok évvel később férjhez is ment, máshoz. Nem baj, van helyette a mostani asszonyka, akinek szintén foglalkozás vezeték neve van -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41508 üzenetére
Akárhogy is, imádom a tejfölös és a túrós dolgokat is, (túrós csuszát meg pláne!) és eledig nem okoztak gondot
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41506 üzenetére
A papom szerint a mise során krisztus vérét és testét fogyasztjuk. Én mindig olcsó bornak és valami kenyérszerű izének éreztem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41492 üzenetére
"De ahány ház, annyi szopás" - ez barátnőm nagy mondása
A házi tejhez hasonlóan állunk, anyám imádta én még a szagát se bírtam. Mondjuk a tejjel úgy vagyok, hogy nem iszom.
A kakaót korlátozottan meg-meg iszom, de ennyi.
Amúgy tejfölt, túrót, sajtot imádom, de a tejet magában meg nem iszom. -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41491 üzenetére
Kizárt dolog, mert nem tudhatom
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41484 üzenetére
Na, az hiányozna még nekem, hogy utána arany áron vehessem még a kenyeret is!
Ígyis van MO-n a faluban egy pékség ahová betértem, kértem négy sós kiflit 600ft(!) Vagyis 150ft/db-ja a kiflinek! Mondjuk kétségtelen, hogy nagyon finom volt, de nem vagyok és svéd politikus aki titokban műkincsrabló is, hogy ezt finanszírozni tudjam. (NERes meg megint nem) -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41479 üzenetére
"A német kenyerek tényleg akármeddig elállnak" -- de legalábbis egy hétig. Anno Lindauba nagy tételbe vásároltuk a kenyeret (is), mikor Bregenzben laktunk, aztán haza egy heti kenyérrel (is, meg minden mással) így Ausztriában nem kellett venni semmit
Az egy másik dolog, hogy az osztrák édes kalács szerű shitet egyikünk sem szerette, de a német toast sem volt sokkal jobb, csak valamivel. Így eleve a kenyérfogyasztást ilyenkor mindig minimalizálom amennyire csak lehet.
Előtte még barátnőmmel mikor Weiller-Simmerbergben laktunk, kitaláltuk erre a kenyér dologra, hogy van ám helyi kézműves pékség, ahol lehet venni 2,95 euroért magyar kenyér kenyeret. Egy baj volt, hogy asszem csak fél kilós volt, így hamar leszoktunk róla, bármennyire is sokkal jobb volt, mert a sima toast kenyér meg akkoriban ilyen 0.50 körül volt a Pennyben (Lyiézush! Már ennek is 5 éve). És az fel is volt szeletelve, szendvicsnek pl sokkal jobb volt. Egyébként kellően sós feltéttel, lesütve pl melegszendvicsnek az is jó volt.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41477 üzenetére
Erre szerintem szinte senki sem emlékszik
Én talán 2006-ban jártam először az oldalon (pontosabban akkor már biztos, hogy jártam fent), arra emlékszem, hogy a 2007-es munkahelyemen már többször néztem youtube videókat. Bakker ... 18 éve. Az első ma is fent lévő videómat 14 éve töltöttem fel.
Újabban ijesztő sebességgel telik az idő -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #41473 üzenetére
Nocsak, méternyelved lett?
Huh, ez se jutott eszembe mióta. Szóval a "méternyelv" egy kitalált betegség volt az 1998-as Bullfrog által kiadott Theme Hospital c játékban.
Na de a lényeg, hogy ott van fent az a bólogatós japán macska (tényleg, a japánból importált golyó álló ballonod hol van?) ami azt jelenti számomra, hogy a program kezdete tetszik
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41469 üzenetére
Érdemes meglesni. Én qrwa régen voltam, még haverokkal, mikor még sűrűbben jártam arrafelé.
ha már youtube ezt épp az imént olvastam. -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41467 üzenetére
Ilyen esetben a userek monitorját lehetne lefóliázni, de csak addig amíg az adott sor van a képernyőn.
öööö... én meg egy kis sült disznó tepertőt hagymával.
Fura ízléseteke van nektek. -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #41453 üzenetére
Jó, de én tudok tényleg írni egyet.
Hol volt, hol nem volt, Koshmar épp egyedül töltötte Valentin napot, már majdnem lejött az egész, mikor csengettek. A ház üres volt, Koshmar egyedül volt otthon. Nem várt senkit, de azért kinyitotta az ajtót. Egy Rüffkét és egy játszótársat látott az ajtóban fázlódni. Mindketten nagyon lengén voltak öltözve, nem csoda, hogy fáztak.
Olyan magányosak vagyunk... Kezdte a Rüffke. Mire a barátnője megszólalt : bemehetünk? A barátnőm azt mondta ezen a napon ide érdemes jönnünk.
Mire Koshmar nagy levegőt vett és szélesre tárta a...
<insert coin to continue>
[img]https://clanl4.net/public/style_emoticons/default/troll.gif -
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41442 üzenetére
Kaja után meg segíti az emésztést.
Ráadásul egy ilyen csípős levest rányomok közvetlenül a narancsra, szerintem a savam sírva jött volna fel. (30-40 perccel kaja előtt a narancs most nem lett volna megoldható).
Ebben a sajtban pont nem nagyon, de mellette a kiflin sok volt, ráadásul szeretem a sós mogyorót is, meg a sós dolgokat.
Vérnyomást 2-3 naponta mérem, mostanában 125-130/90-92 szokott lenni, szóval aránylag kurva szar, így jasszol a sós dologra amit mondasz, de én betudom pár itteni topic és a youtube kommentszekció látogatásának. -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41440 üzenetére
A leves előtt?
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41421 üzenetére
Jah... nos nem vagyon egyéb alternatíva
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41418 üzenetére
Tehát hiányosak a földrajz ismereteid
Még ha csak a határ magyar oldalát nézzük is, akad pár nagyobbacska város, Debrecen, Nyíregyháza, félig-meddig Szeged. Sok-sok egyenes pusztaság, meg Nyíregyháza felé homokbucka ... Nos, tényleg nincs itt semmi -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41410 üzenetére
vagy ki tudja hangosabban ordítani az igazát. Ilyen helyzetekben az értő olvasás hiánya szokott még fellépni, vagy a nüanszok és a szürke megértése. Vagy fekete vagy fehér, ha nem maximálisan velünk, akkor ellenünk.
Az Intel vs AMD és társai viták sem a tényleg igazságtevősek, mert egyik oldal mondjuk azt mondja, hogy a három mellettük álló tény erősebb mint a másik oldal tíz ténye. Amíg érzelem is van benne, lesznek meggyőzhetetlen emberek.
Az összeesküvés elméletek és társai (ezotéria, ufók, hit stb. ) persze sokkal rosszabbak, hisz ott már nem csak a választása, az esze és a személyisége lehet megkérdőjelezve, hanem az egész élete és a szavahihetősége is pluszba. És persze ott van az ellentábor is ...Nézd meg mi is ... Hetek óta beszélgetünk egy idegen lénnyel, és tagadjuk a létezésüket
-
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41408 üzenetére
Hűű... ez aztán meglepett.
Főleg, hogy valaki ennyi energiát tesz bele, hogy tönkretegye a medencéjét. -
KROK640
nagyúr
válasz
idegen lény #41404 üzenetére
"a fék sem működik, a lámpák nem világítanak" - nekem is volt régebben egy ilyen biciklim, eléggé jól tanított meg arra, hogyan kell gyorsan döntést hozni, hogy lehet elkoptatni a sebességet a leejtő alján, vagy bárhol, ahol megakarsz állni, és hogy nem is olyan jó móka a posta ügyfélterébe érkezni biciklivel
Úgyhogy lett másik bicikli, ezen kiváló fék van, és az sem gond, hogy nem világít a lámpája, mert nincs rajta. Cserébe sötétedés körül és után már nem használom.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #41401 üzenetére
Sokan azonosulnak a döntéseikkel és az identitátusuk része lesz (intel VS AMD, Linux VS Windows, oroszpártiság, kormánypártiság, android VS apple, focicsapatok, meg még qrwa sok minden) és ha te szóbahozod, hogy az valamiért nem a legjobb, akkor te rögtön rá támadsz, őt tartod hülyének a döntése miatt... és te azt nem látod jól, nem érted, te nem vagy a legélesebb kés, hülye vagy stb.
A másik amikor fentáll valami probléma, aminek a megoldásánál extra kihívások jönnek elő, és akkor a megoldás automatikusan és csakis : user error lehet. Az nem lehet, hogy neki szerencséje volt és nem futott bele a problémába, hanem az nincs és te vagy a hülye ha nálad igen.
Szóval igen, ahogy írtad : "Mindenki csak a saját igazságát szajkózza, van, aki le is tudja írni."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest