Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
húúú bazz....ilyenkor szoktam virtuálisan megsimogatni a kicsi buksidat
nem farmolni agresszívan és folyamatosan = gyengeség,kevesebb nyersi,szomszédok megerősödése stb.
nekem elég sok falum volt mikor azoknak akikkel együtt kezdtem 1 vagy valami csoda folytán 2.és miért?mert ha elviszem a nyersijüket nem lesz miből katonát gyártaniuk,amit meg mégis sikerül nekik azt meg leverem,hiszen az ő nyersijükből csinálom a sajátjaimat...de sztem feleslegesen koptatom a szám..nagy stratégosz
-
főfalut NEM lehet elfoglalni,illetve kikatázni(azaz ha 0ra esik a népesség akkor sem szűnik meg,hanem építgethetsz újra),viszont a másik falud rezi nélkül el tudják foglalni,de normális ember 400as népesség alatt nem foglal.
Az,h a főfaludban rezi van nem baj,sőt jó,hiszen érdemes majd 15öst főfalunak megtenni.Kicker : Egy normális géppel,normális nettel simán indítok neked 4et.Sőt annyit még hozzátennék,h scripttel nekem nem is sikerült,mivel csak 1 támadást küldött el.
-
Hai!
Csapdakészítőre nem lehet célzni katával? -
Sziasztok!
ha úgy tartja kedvem az összes falumban lehet palota?(tudom 1 főfalu) -
de Te hallottál már olyat,hogy valakit kitiltottak volna?Amúgy nem értelmes módon csinálom,csak azért,h ne kelljen felkelnem hajnal 3kor,hogy felhúzzak még valamit,meg kiküldjem az arcokat.A búzás az hogyan működik,mert arra még nem jöttem rá..
Jah a gépem 0-24es a Boincnak köszönhetően

-
Kérdeném,hogy van olyan travi-s cucc ami épít nekem?Mert most gondolkozok 1-nek az írásán,de ha van olyan ami JÓ,és működik,akkor nem kínlódok vele....
gondolom ezeket a scripteket,meg progikat ha megfeszülnek se jönnek rá(márcsak abból kiindulva milyen "jól" megírt egy oldal
) -
Most regeltem be,a szomszéd szobából a csajszi mondta,h milyen tuti lesz ez a téma...hát ahogy olvasgatom amiket irtok...nem sok értelmét látom belefolyni ilyen dolgokba.Aki éppen csak beregel,azt lenyomja egy ilyen team,és annyi...vagy ez nem jellemző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)