-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Lehet, hogy ezeket a díjakat akkor most duplán bukod
Visszaküldik a pénzt, és kezdheted elölről.
Nekem még a Revolut jutott eszembe. Oda töltesz fel forintot lakossági bankkártyával ingyen, átváltod dollárra és ingyen utalod tovább TW-hoz. Az összeg elég alacsony ahhoz, hogy ne akadj bele pénzmosásos vizsgálatba, de még így sem biztos, hogy odaér 2 napon belül (főleg, ha a hétvégét is számolják). És még itt is lehet, hogy a közvetítő bank nem adja oda a teljes összeget a TW-nak... Szóval ezzel az ügyeskedéssel még további bukó is összejöhet, úgyhogy jobban utána kellene járni, csak arra meg már nem biztos, hogy lesz elég időd.
-
Nem tudom hogy jött ki a 28, a 3000-hez 22 hiányzik. A bankod nem írja a számla kondícióknál, hogy mennyi az utalás díja? Akkor neked annyit kellett volna a TW-en megadni ami nettóban kimegy.
Azt nem tudom hogy lehetséges az hogy a megadott azonosítóra utalsz annyit ami hiányzik a 3000-hez? -
vnorbi
aktív tag
A "Fix your transfer" az nem egy gomb, amire kattintva átírhatod az összeget az eredeti 3000-ről arra, ami odaért?
Ezt egyébként nem biztos, hogy a K&H csapolta meg, az USD utalásoknál szokott lenni közvetítő bank, ami nagyságrendileg kb olyan összeget vesz le, ami nálad is hiányzik.
-
Nem igazán értelek. Megadtad az utalási adatokat a K&H-n és megjelent a a TW számlán 2978 $.
Akkor ez van: a TW USD számlámra jóváírnák az bőven elég lenne...
Ha K&H vont le pénzt akkor azt ők nem tudhatják ez a szöveg szerintem a TW díjára utal We've received 2978 USD from you so far.
Ez egyébként egy K&H $-os deviza számla? -
Írtuk hogy miként lehetséges. Ott is említettem hogy magyar fiók esetén az USA számla kézi jóváhagyással megy, ami vagy e-mail, de az utóbbi időben inkább telefonos azonosítással billentik át a biztonsági kapcsolót.
Amíg nem volt ez a több pénznemű számla és nem virtuálisnak tekinthető USA bankszámla addig lehetett probléma, de 2018 októbertől müxik. Legtöbbünknek.
A virtuális számla még mindig tiltott.
A fiatal PayPal fiók ahol nincs csatolva semmi és forgalom sincs rajta azt sem tekintik komolynak üzleti szempontból.
Nem adható hozzá ez az üzenet, amit az automata rendszer nem tud megcsinálni ahhoz kezelő kell, nem igazán szemétség van mögötte hanem más ok. -
WiZARD
addikt
Support írt, hogy biztonsági okokból letiltotta a rendszer hogy új számlát adjak hozzá blabla, hívjam fel őket és akkor segítenek.
Felhívtam őket, feloldotta a tiltást, megvárta amíg beállítom, és müxik.Nagy szemétség a Paypaltól, hogy nem ír rendes hibaüzenetet csak annyit hogy próbáld később. Persze sose ment, neten keresve több helyen írták hogy virtuális számlára nem enged utalni a paypal. Így 1-2 hét küzdés után feladtam, amikor 1.5 éve ez volt a gondom.
Na mind1, akkor benyeltem azt a bő fél milla bukót, és gazdagítottam ennyivel a paypalt (meg előtte-utána is nem kevéssel). Most ennek vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest