- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
losslessonly
csendes tag
válasz
BigBlackDog #3660 üzenetére
Sajnos igen (én a Wise-ról utalok mindent, a nulla Ft-os magyarországi székhelyű banki számla pedig ott van kihasználatlanul csak mert kell.)
-
losslessonly
csendes tag
válasz
BigBlackDog #3649 üzenetére
Szia!
Egyéni vállalkozónak lehet magánszemély (Personal) Wise számlája a magyar jog szerint.
Viszont a Wise beleköthet, mert az ő értelmezésük szerint céges felhasználásra (company vagy entrepreneur - ez utóbbi az e.v.) céges account kell. Nyisd meg a Personal accountot, aztán ha bajuk van vele, nyitsz egy céges is. Annyi a különbség, hogy a cégesnél van egy egyszeri 7000 Ft-os költség.
Ezen kívül a magyar jog szerint vállalkozóként rendelkezned kell egy magyarországi bankszámlával is, sajnos. Erre nyiss egy nullás számlát, aztán legfeljebb nem használod...Közben látom már mások is megválaszolták a kérdésed..
-
Shade45
senior tag
válasz
BigBlackDog #3652 üzenetére
Leveleztem velük erről néhány hónapja, ne szólj nekik, hogy katázni akarsz a számlán, mert nem engedik és a céges előfizetés felé terelnének.
Hiába érveltem nekik bármilyen magyar jogszabállyal, hogy ez már pedig nem ugyan olyan, mint egy kft pl, a vállalkozás az vállalkozás, fizess elő céges fiókot náluk.Ettől függetlenül többektől hallottam, hogy használják katához a Wiset, de én ezután a levelezés után nem léptem meg, nem hiányzik, hogy rám szálljanak.
-
Oliverda
titán
válasz
BigBlackDog #3649 üzenetére
Tudtommal a katához nem kell céges/vállalkozói számla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- Medence topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest