- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
Nekem-8 #3872 üzenetére
Ja, személyesen kértem és azt mondták nincs.
Ilyen nincs. Vagy kifogtad a legostobább ügyinzézők, vagy le akart rázni valamiért.
Ha soha nem lett volna a CIB-nél devizakártya, akkor nem szerepelne a kondíciós listában.
Ha volt, de már nem nem igényelhető, viszont a régiek használhatják, akkor ott lenne, hogy x időponttól nem igényelhető. Ilyen viszont nem szerepel, tehát igényelhető.
Forintszámlához pedig értelmezhetetlen egy devizaalapú kártya.
Ha van devizaszámlád, akkor akár a CIB24-en keresztül is igényelheted, be se kell menni. Én már igényeltem így kártyát. Igaz forintos kártyát, de miér lenne különbség?Egyébként, ha nem tízres tételben van EUR a számládon, akkor kraftxld tanácsa a legjobb, legolcsóbb, legegyszerűbb.
Jó megoldás Oliverda javaslata is, ha magyar banknál akarsz devizaszámlát.
Az is megoldás, amin te gondolkoztál. Semmi akadálya, hogy külföldön számlát nyiss. Akár Szlovákiában, Ausztriában vagy Szlovéniában, hogy csak a szomszédos és EUR övezeti országokat nézzük. -
sifarr
senior tag
válasz
Nekem-8 #3866 üzenetére
Az van hogy az EUR-ós számlaszámhoz nem ad a CIB eurós bankkártyát
Már miért ne adna? Kértél és nem adtak?
Ott vannak kondíciós listában is az EUR és USD kártyák díjai is (7. o.) Akkor ezeket mihez adnák, ha nem devizaszámlához. Forintszámlához értelmetlen lenne. -
vnorbi
aktív tag
válasz
Nekem-8 #3866 üzenetére
Nekem valamiért a CIB rémlett, amelyik tud olyat, hogy egy kártya van, és állítgatható, hogy forint- vagy devizaszámlára terheljen. De lehet, hogy keverem valamelyik másik bankkal.
OTP-nél van devizaszámlám, adnának hozzá kártyát, de nem olcsón (~21 euró/év), úgyhogy ez nem feltétlenül érné meg (az ajánlott Raiffeisenes megoldásnak kb duplája).
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Nekem-8 #3864 üzenetére
Jó a megérzésed, ennek így nem sok értelme volt.
Ha forintod lett volna, és azt utalod a Wise-on keresztül, és ott váltod euróra, akkor nyerhettél volna az árfolyamon a bankodhoz képest.
Ha eurót utalnál váltás nélkül és van kártyád a CIB-es devizaszámlához, akkor Revolutot kellett volna használnod. Oda kártyás feltöltéssel ingyen megy a feltöltés, és ingyen megy a kiutalás. Csak ha még új vagy, akkor korlátos a kártyával feltölthető napi összeg, meg ha olyanja van, akkor dokumentumokat kér, hogy igazold a pénz eredetét, és esetleg addig nem férsz a pénzhez, amíg ez az ellenőrzés le nem zárul (ijesztőbbnek hangzik, mint amilyen, és ez azért nem gyakori).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest