Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Google Pixel topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
mint írtam szeretném, de nem tudom. Kiválasztom a listából a választ ami rám vonatkozik rámegyek arra hogy folytatás, de ugyanúgy visszadob a listára. Illetve a cikkel ellentétben én nem e-mail üzenetet kaptam hanem egy utalás alkalmával csak úgy random kérdezte az applikáció a fő bevételi forrásomat, de mint írtam hiába választom ki azt és az összeget egyszerűen nem tudok továbblépni. Próbáltam elindítani egy másik utalást már dokumentumfeltöltést is kér, úgyhogy kénytelen voltam egy bankszámla kivonatot feltölteni neki. Most várok hogy mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest