Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Heló!
Aztán ugyan ha én lefényképezem szépen a személyim pl. meg a pofácskám esetleg ha kérik, azok mennyire lesznek náluk biztonságban? Valaki megnézi ott náluk, hozzáfér. Anno a paypalnál nem kellett, akkor még nem volt ez a roppant szigorú pénzmosási törvény. Csodálom, hogy ők még nem álltak neki ezen adatok gyűjtésének. Egy paypalnál is elég komoly informatikai háttér lehet, de sok balhé volt már ott is. Bankkártya adatok szivárogtak ki(az nekem ott virtuális, nem lenne tragédia). Ha azokat ellopják, akkor ellophatnak más adatokat is. Főleg hogy ez a transferwise meg társai még csak most terjeszkednek. Tuti célponttá válnak. Mert ha egy OTP kéri személyesen az igazolványom, ha le is másolják, azt legalább tudom, hogy fix, hogy náluk vagyok. Itt meg van egy app. aztán megy ahova megy az adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest