Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Mobil flották
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
szabo.csabi
üzenetére
"Egy kérdés: ma próbaképp elindítottam egy utalásos feltöltést a Raiffeisen-es folyószámlámról de nem fejeztem be, viszont a célszámla szintén Raiffeisen-es lett volna, amire utalnom kellett volna. Ez azt jelenti, hogy a tranzakció Magyarországon belüli bankközi HUF átutalásnak minősült volna?"
Magyarországi Raiffeisen számlára kell utalni Transferwise feltöltésnél.
Számlacsomagodnak megfelelő díjat fizetsz."Azért kérdezem mert ma voltam a CIB-nél érdeklődni és azt mondta a néni, hogy hiába HUF a célszámla ha nem hazai számla akkor deviza utalásnak számít a tranzakció és aszerint számítanak fel költséget is."
Szerintem a CIB-nél a néni azt se tudta mit kérdezel.
Csak ismételni tudom
:
Magyarországi Raiffeisen számlára kell utalni Transferwise feltöltésnél.
Számlacsomagodnak megfelelő díjat fizetsz."Tehát ha TW-s EUR vagy USD számlára utalok a hazai HUF számlámról akkor ez utóbbi a szitu, de ha a TW-s HUF számlámra akkor hazai utalásnak számít?"
Csak akkor utalnék Eurót vagy USD-t ha más országba abba a devizában kapnék pénzt.
És a Transferwise-al váltanám arra a devizára amire szükségem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- AMD PC , Ultra 225 , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 2TB HDD
- iPhone 16 Pro, 99% akku, Garanciás
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: