Hirdetés
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Vigyorgóval kapcsolatban én csak azt nem értem, hogy ha ennyire fontos, hogy lehetőleg ingyen legyen minden, miért nem keres egy 0 Ft-os feltételek nélküli bankszámlát? Van ilyen.
Gránitnál meg Magnetnél vannak ilyesmik. A probléma az, hogy ha feszt hurcolássza a bankba a lóvét, de nem a 9. kerületben lakik, az necces.
Gránitnál csak ott lehet befizetni ugye. Ha jól sejtem a megközelítés is parádés mostanában, hogy szét van verve a Soroksári-Haller sarok és környéke.Mondjuk az is parádés, hogy valaki úgy akar a költségeken faragni, hogy bár nem nyit bankszámlát sehol, de azért a paypalnak szívesen fizeti a horror átváltásait. És ott egyenlegből költéskor el sem tudod kerülni a konverzióját, mint a társított kártya használatakor, ahol legalább kiválaszthatod, hogy maradjon a paypal marzs vagy rábízod a váltást a bankodra.
De hiába töltené fel a tw számláját Revoluttal, az is számláról kér enni. Tehát ezt a számla nélküliséget borzasztó körülményes megoldani.
Ja meg a másik. Minden netes vásárlásakor vagy mondjuk mind 5. netes vásárlásakor rohangál a bankba? Biztos megéri gyalogolni, mert így már a közlekedési eszközök megléte sem feltételezhető, hiszen azokra is költeni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gránitnál csak ott lehet befizetni ugye. Ha jól sejtem a megközelítés is parádés mostanában, hogy szét van verve a Soroksári-Haller sarok és környéke.