Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Elég érdekes most ez hozzáállás az ms részéről, a felhasználók és a Windows szempontjából, szerintem.
A 10-es esetében ugye az volt a nagy cél, hogy meglegyen az 1 mrd felhasználó, adták ingyen is mindenkinek, csak vigye! Meg is lett, bőven. Na ez itt most nagyon nem lesz meg, ahogy én látom... Olyan híreket már lehetett olvasni, hogy elengedik a tpm-es követelményt, de továbbra is kitartanak a legalább 8. generációs cpu megléte mellett (minek?!). Azért egy statisztikát megnéznék, hogy a jelenleg aktív, legalább Win. 7-es felhasználók, hány %-a birtokol ilyen vagy jobb cpu-t! De tutira venném, hogy nem éri el az arányuk a 40%-ot sem!
Értem én, hogy nagyon rá akar menni a biztonságra az ms., de ezzel kizárja a felhásználók jelentős részét, akiknek a gépe amúgy elég lenne az új rendszerhez bőven, de nem támogatják a tpm, vagy legalább a 8. generációs cpukat!
Olvastam egyébként, hogy volt aki egy 5 éves laptopra telepítette fel a rendszert, amire elvileg nem lehetett volna, mert nem támogatott, szóval valahogy megoldható a dolog elvileg.
Mondjuk őszig még van idő, addig változhatnak a dolgok, de akkor sem tartom normális lépésnek az ms. részéről, hogy egy ilyen, az otthoni felhasználók, jelentős részének, abszolút felesleges, dolog esetleges hiánya miatt, élből elutasítja a rendszer a telepítést!
Én nem próbáltam egyébként még telepíteni, mert az ellenőrző rögtön megtagadta a dolgot ( i7-4770 ), de majd később mindenkébb teszek egy próbát, hátha!
Új hozzászólás Aktív témák
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen program, ami...?
- Google Pixel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Netflix
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest