Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Van egy TP-LINK WR340G routerem + DIGI 20/10 netem. Pár hete nem tölti be az adatokat a google bizonyos szerveiről, konkrétan a gstatic.com hiányzik nagyon. Ping sem működik rá. Egy rakás képet erről a szerverről szedne pl a Google Maps, a Google+, vagy a GMail (pl a jobb felső sarokban lévő Beállítások gomb nekem nem látszik egyik oldalon sem). A routert kivéve a hálózatból rögtön jó minden. Böngészőfüggetlen a probléma, sőt, gépfüggetlen: a router mögötti összes gépnél ez a helyzet. Semmilyen egyéb weboldalon semmilyen problémát nem tapasztaltam, a router tűzfalát kikapcsolva, áramtalanítás után is ez a helyzet.
Másoktól is olvastam már, hogy DIGI + TP-LINK router párossal nem mennek megfelelően a Google oldalai.Van valakinek ötlete?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest