- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
JSX.Azki
csendes tag
Hello!
TP-LINK WR340GD típusú routerem van, már egy éve. Két asztali PC csatlakozik hozzá kábelen (8mbps modemes helyi net) + 1 laptop wifi-n. Utóbbival van gondom. Tavaly ment a wifi rendesen, kivéve ha jelszóval próbáltam védeni, mert akkor azt csinálta, hogy kb. 1 percig volt net, utána 10 percig nem (látta a netet de gyakorlatilag nem küldött és fogadott adatokat) és ez így tovább. Hálistennek nem lakom forgalmas környéken, ezért nem volt gond, hogy nem volt jelszóval védve. A laptopon csak nyáron használom a wifi-t, mert évközben nincs itthon. Most amikor hazahoztam, már jelszavas védelem nélkül is szarakodik a net, az előbb leírt módon. A laptopom amúgy nem mai csirke, 5 éves ASUS de eddig nem volt semmi gondja. Bocs a laikus nyelvezetért, nem igazán vagyok szakértő és perpillanat nem tudok senki olyat lecsábítani ide, aki jobban értene hozzá. Ha bárki tud vmit segíteni, megköszönném!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest