- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
lajcsiii
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy TP-Link TL-WR340GD routert, de attól tartok, hogy nincs biztonságosan beállítva. Tudnátok segíteni?
A router kábellel van összekötve a számítógépemmel, a net ezen keresztül működik is, eddig minden csodás.
A para az, hogy a telefonomat szeretném csatlakoztatni a routerre, viszont nem tudom, hogyan kell biztonságosan beállítani a routert. Jelszó nélkül már belőttem, működik, de az finoman szólva nem jó módszer.Kérdéseim:
MAC szerinti szűrést alkalmazzak? (A telómon kívül nem lesz más csatlakoztava a routerhez. De fogalmam sincs, hogy a telónak van-e MAC azonosítója... a teló egy HTC Hero amúgy.)
Vagy jelszavas védelmet válasszak? Melyiket? WEP, WPA, WPA2? WPA-PSK / WPA2-PSK?És még két dolog:
1. ha a régiónál Magyarországot állítom be, nincs net. Ha visszaállítom USA-ra, van net. Miért??? Hagyjam így? Vagy van valami trükk?
2. hol lehet beállítani a router nevét?Itt a router menüjének szimulátora: [link]
Ezer kösz!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest