- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29759 üzenetére
Én sem értem, annyi csináltam, hogy SSID-t változtattam meg jelszót raktam és alkalmaztam, majd vártam és vártam, de onnantól már halott volt.
-
Doosa
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29757 üzenetére
Így csináltam ahogy a videóban van. Megpróbáltam most pingelni is, természetesen semmi. Szóval van egy routerem amivel ledeken keresztül tudok kommunikálni, de legalább nem tégla
Szerintem visszaküldöm garanciába, szerintem velük se fog szóba állni, úgyhogy arra számítok h kicserélik.
-
Doosa
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29755 üzenetére
Ahha, és a telenet-et a 192.168.1.1-re próbáljam kapcsolni mert, amikor így teszek akkor bejön egy üres console ahová ugyan tudok írni de fél perc után bezár, és szerintem nem sok vizet zavar akármit írok oda.
-
Doosa
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29750 üzenetére
Elkezd villogni a sys de nem tudok így se csatlakozni. Ami nagyon fura az az h olyan mintha nem lenni ip címe a routernek. Nekem is ilyen ip-t oszt alapból hogy: 169.254.9.63 (lekértem utána a 192.168.1.2-t) pedig ehhez aztán tényleg nem nyúltam. Így néznek ki az alap beállítások amiket a gép dob.
Azért kösz a helpet. -
Doosa
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #29746 üzenetére
Persze kábelen próbáltam
putty-al és böngészőből is.
-
Doosa
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a openwrt sikeresen a vasra, sikeresen varázsoltam magamnak LiCI-t is, minden jól ment, de az egyik wifi config után behalt a cucc. Újraindítottam a ledek rendesen villognak mintha nem lenne semmi baj, de sehogy se érem el a router-tMit basztam el? Van megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest