- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
Ez nekem magas, hogy micsoda?
Jelenleg ilyen routerem van: [link]
Régen egyszerűen csak elindítottam a torrentet és töltött rendesen 7-8-9MB körül, feltöltés is 3MB körül volt. Most elindítok egy torrent klienst és nem töltődnek be az oldalak. Várok egy két percet akkor megjavul, viszont random visszatér ez a hiba. Amennyiben elindítok egy fel/le töltést a kliensben akkor már teljesen meghal a net, semmilyen oldal nem töltődik be. Hiába várok 5-6 percet csak nagyon sok szenvedés után töltődik be pár kisebb oldal.
A letöltés is teljesen rossz:
Felmegy 4MB/s-re majd leesik 10-20kb/s-re és megint kezdődik elölről. Feltöltéssel ugyanez a helyzet, felmegy majd leesik azonnal.
Amikor felmegyek Skype-ra akkor is meghal a net pár percre majd utána megjavul magától, ezt sem tudom mitől lehet.
Próbáltam telejsen új rendszerrel a torrentezést, mert gondoltam hátha valami nem stimmel a rendszerrel, de ugyanúgy nem jó.
-
xxSanchez
őstag
Nekem nem a wifi a főbb szempont. Elég ha csak normális időn belül betöltődnek az oldalak, nem lesz semmilyen letöltés a wifi-s gépről. 15-nél többet nem nagyon szeretnék többet költeni...
-
xxSanchez
őstag
válasz
SteveBeard #31821 üzenetére
Nekem nem a Wifivel van baj, közvetlen mellettem van a router és kábellel van a gépbe kötve. Elindítok egy torrent kliens és egyből meghal az egész net. Semmilyen oldal nem töltődik be, skype ki-be jelentkezik stb...Ezáltal egyértelműen a másik szobába is használhatatlan lesz a wifi.
(wifi nem a főbb szempont, de szükséges)
-
xxSanchez
őstag
válasz
SteveBeard #31819 üzenetére
Budapesten,
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új routert, mert a mostani már nagyjából teljesen használhatatlan...Elindítok egy torrent klienst és egyből összeomlik az egész hálózat, sehol nem jön be semmilyen oldal. 80/25-ös digi netem van. A gép és a router non-stop menne és futna a torrent is. Egy ilyen TP-LINK TL-WR1043ND routert néztem ki, elég jó véleményeket olvastam róla. Ti mit ajánlanátok 15 ezer forintig non-stop torrent igénybevételre?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest