- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbrhsmg
csendes tag
Sziasztok!
Az openvpn szerverrel nem boldogulok. St6rbuck 20774-es leírása szerint végigmentem (már jó néhányszor). Amint elindítom /etc/init.d/openvpn starttal, kb. fél perc - néhány perc múlva a router spontán rebootol.(Ha megadnám az enable lehetőséget is, akkor szegény vas körbe-körbe bootolgatna az idők végezetéig, vagy resetig, ahogy ez az első próbánál történt). Logot most nem tudok kopizni, mert melóból írok, de sokra nem mentem, mikor belenéztem. Nagyjából azután történik az új boot, mikor az eth és a tap0 eszközök beállnak forwarding state-be, ahogy így visszaemlékszem. Vargalex 1.02 firmje üzemel (egyébként kiválóan) és a Digi netjén vagyok.
Volt valakinek hasonló jelensége valaha, illetve ismertek buktatókat, ami ilyesmit okozhat?
Maga az openvpn-beállítás leírása nem bonyolult, de valami mégis kifog rajtam. -
dbrhsmg
csendes tag
Intruder2k5,Alex: köszönöm, gyorsak voltatok! Rá is vetem majd magam a megoldásokra, amint lesz egy kis szabadidőm!
-
dbrhsmg
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy WR1043ND routerem, az Alex-féle firmware fut rajta. Rendben elérem távolról a LUCI-t, és ssh-n is be tudok lépni.
Tudtok arra megoldást, hogy a transmission webes felületét https-en elérjem távolról?
A távoli ftp elérést is jó lenne biztonságossá tenni, nem szívesen küldözgetek nevet, jelszót kódolatlanul a nagyvilágban. Egy leírás alapján nekiláttam a vsftpd-t felkészíteni ssl kapcsolatra, végigcsináltam mindent, ahogy leírták. Persze a vsftpd újraindítva tiltakozott (jogosan, de csak akkor a végén jöttem rá), hogy nincs a buildjében az ssl képesség. Esetleg be lehetne tenni majd 0.8-as kiadásba, viszont addig sem lenne rossz, ha lenne valami (esetleg alternatív) megoldás erre is. (Én sajna nem vagyok elég tapasztalt (és bátor), hogy saját vsftpd-t buildeljek.)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest