- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
laluna
csendes tag
Na nem hiába erőlködtem.
Sikerült elérnem az USB elemet. Megosztom, hogy más kezdőknek is legyen tanulság.
Böngészőből nem tudtam belépni, de:Új hálózati elem felvétele intézőben, itt természetesen nem jelenik meg,
de beírva :\\192.168.1.1\(név)
És befejezésÍgy azonnal felvette. Azt ugyan nem tudom minek a felhasználó és jelszó a jogosultsághoz de majd még biztos kiderül.
Üdv mindenkinek.
-
laluna
csendes tag
Hali! Köszi.
Úgy néz ki nem lett elállítva az IP kiosztás és nem fix a gép IP címe sem. Ez a gépem windows7 -es de van egy másik a hálózaton ami XP -s. A két gép jól látja egymást.
Az előbb felnyomtam a legújabb firmwaret a routerre. Nos semmi nem változott.
Ha belépek a routerbe ragyogóan látom az USB -n a 630 GB wincsit, mindent meg is mutat, felismer, (bár egybe van építve egy videó lejátszóval, de ez még eddig nem okozott gondot) könyv szerint beállítom, de nem jelenik meg a hálózaton.
Kiírja ugyanúgy hogy nem jó a jelszó pedig nem is kéri.
Reggel óta szórakozom vele. Leht meg kellene próbálni egy pendájvot is. Ki is próbálom.Segítséget továbbra is várok.
Köszi. -
laluna
csendes tag
válasz
AndrewTdi #6980 üzenetére
Helló!
Sajnos nekem ugyanez a bajom. A routeren mindent beállítottam, elvileg minden rendben, viszont nem tudom a hálózatról elérni sehogyan sem. Ha elárulnád nekem a titkot örülnék. A korábbi jótanácsokat próbáltam figyelembe venni mégsem jön össze.
Mi volt az utolsó lépésed amitől beindult a hálózati láthatóság?Előre is köszi.
Ha persze valamikor itt leszel.
És persze szívesen veszek segítséget bárkitől.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest