- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
hali
egy ilyen router beszerzésén gondolkodom
ami fontos: jó hatótávolsága legyen és tudjak vele torrentezni, ez utóbbit nem úgy értem hogy ezzel menne nonstop több 100 torrent hanem csak éjjelre raknék be tölteni 1-2 torrentet (max 10-12 gigás fájlok), aztán áthúznám pc-re és onnan seedelném tovább, szal csak amolyan lightos töltögetésre kellene
openwrt/gargoyle páros nem újdonság számomra, jópár masinára raktam már így csak tapasztalatokra/véleményekre lennék kíváncsi a fenti szempontokra
esetleg egy másik lehetőség a TL-WDR3600 ami nem sokkal drágább viszont hardverileg sokkal jobb (erősebb SoC, 128MB ram), hozzátenném a dualban abszolút nem izgat
viszont ennél a routernél nem biztos hogy ugyanannyira jó a támogatás openwrt szempontjából mint az 1043-nál ami az egyik legjobban támogatott router
a netem csak egy 5Mbit-es ADSL viszont sokszor 4-en rajta lógnak és 2 wdtv is egyszerre néz filmet rajta keresztül
szóval mit ajánlotok, maradjon a jól bevált 1043?
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest