- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Sebiferi #33739 üzenetére
Nem hanem hogy PL: a 192.168.1.6 -os IP-t használó gép maximum 7 MBit-et használhat letöltésre és 128 kbit-et feltöltére vagy ami még jó volt, hogy a 192.168.1.2-192.168.1.20 -as IP-be tartozók maximum 7Mbit-et használhatnak letöltésre és 128 kbit-et feltöltésre.
És a maradék sávszélességet pedig a többiek használják.
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
én a OpenWrt vargalex v1.1.5 r33777 -et használok amit szeretnék megköszönni neki.
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e olyat csinálni valahogy hogy lekorlátozom a netet bizonyos embereknél (IP-nél)?
Előre is köszönöm a segítséget.
Ha jól emlékszem a gyári szoftverben van ilyen.
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
OpenWrt vargalex v1.1.4-et használok és olyan kérdésem lenne, hogy azt meg lehet-e valahogy oldani, hogy a sávszélességet kiosztom (Nem tudom hogy hívják ezt)
A lényeg annyi lenne hogy mondjuk a saját gépem a teljes sávszélességet tudja használni, de más gépek csak 5Mbit-et tudjanak maximum használni (összesen).
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne.
Nekem is egy ilyen routerem van mit le is frissítettem a legfrissebb firmware-re.Viszont szokott olyat csinálni, hogy egy idő után nem érhető el http://192.168.1.1/ -es címen a router, de ilyenkor még működik rendesen és lehet netezni is. Majd ezek után (változó időn belül) egyszer csak nem lehet netezni, de wifin ugyan úgy rá van csatlakozva a gép a routerre csak ugye mivel nem lehet elérni a http://192.168.1.1/ címen nem lehet újraindítani meg semmi. És ilyenkor csak az segít ha táp kihúz vissza és utána rendesen működik.
Erre van valakinek valami ötlete, hogy miért csinálja? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest