- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker555
csendes tag
válasz
vargalex #39323 üzenetére
Mar nincs rajta HDD: zavart, hogy nagyon lassan lehetett ra masolni. Kb. 1Mb/s. 2Tb-os kulso tapos WD vinyo volt rajta, de ilyen sebesseggel nem lehett hasznalni.
ellenben elotte sajnos egy gagyi kulso tokos 2.5-es,de tápos vinyot kotottem ra, lehet az tehette tonkre?
mekkora tápot kéne neki adni?
a garancia az openwrt firmwarrel is él? mostanában már annak is orulnék ha simán csak nem szakadozna, szoval jo volna az eredeti FW is, ha mukodik. minden kollégámnak ilyen van és mindenkinek simán megy az enyém meg szarakodik -
Joker555
csendes tag
sziasztok, nekem folyton ujraindul a router. a legfrissebb 1.1.7 van fent. piszok idegesito.
fogalmam sincs mitol. elsotetul aztan ujra bootol, de eddig minden firmwarrel ezt csinálta.hogy tudom visszarakni az eredetit, hogy gariba visszavigyem? nem találtam meg a leirast hozza.
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest