- Mobil flották
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Vettem most egy külső cooler master rack-et az 1 terás winchesteremhez. Korábban NAS-ban volt, de ezt eladtam, ugyanis túl kötött volt sajnos. (nagyon lassu volt az adatátvilte, mivel routeren keresztül tudtam csak elérni, valamint nem is volt kellően mobil, ugyanis több helyen is használnám a tárhelyet).
Így mostmár elég gyors és elég mobil, viszont ugye hálózaton nem elérhető sajnos.
Kíváncsi lennék, hogy ezt a problémát megoldaná-e a a wr1043-as, ugyanis láttam, hogy van rajta USB port is. Ergo lecserélném a jelenlegi wrt54gl-emet erre, rádugnám a külső rack-et és megosztanám az NTFS particióval ellátott tárhelyem. Kérdezném, hogy van-e hiba a gondolatmenetben, vagy könnyen kivitelezhető ez a fajta törekvésem? (egyáltalán tud-e normálisan kezelni NTFS partíciót a router?).
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest