- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDamker
aktív tag
Sziasztok,
Tudja vki hol lehet kapni Budapesten 1043nd v1-hez tapot kapni?
Amiket lattam azok 0.65A es 0.8A tipusuak, de a router hatuljan 1,5A -es tapot ir.
Nem nagyon vagom ezt, de azok gondolom nem jok, ugye? -
aDamker
aktív tag
válasz
Gyurka6 #53487 üzenetére
De nem fagy le a router, a lanon vigan fut a 120mbites UPC net, admin felulet aktiv. A wifi-n szinte adatforgalom sincs, hiszen csak a mobil van rajta, neha gmail, fb uzi, es ennyi.
Nehezen tudom elkepzelni hogy a tap gyengeseg miatt szall el, de ha igen akkor miert csak ez a resz? -
aDamker
aktív tag
Sziasztok,
Nekem egy jo ideje van egy V1 verzios 1043-am. Az egyetlen problemam az vele, hogy egy ideje mindig eldobja a wifi-t (lan megy tovabb, de a wifi jel megszunik). Probaltam azt, hogy a csatornat fix-re allitottam, mivel a telefon 20 wifi jelet fog a kornyeken, szal elegge leterhelt helyen lakok, es a 3-as csatorna ennek ellenere mindig ures volt. Ez tobbe kevesbe mukodott is, de megint ujra kezdte a router a wifi eldobasat. Ez esetben csak a router ujrainditasaval tudtam megoldani a problemat, de ez ugye egy ido utan unalmas. A legujabb gyari firmware van rajta. Van valakinek vmi otlete ra mit tehetnek?Latom hogy van ra mas, nem gyari firmware is. Az megoldhatna a problemaim? Ha igen, van vmi parasztegyszeru leiras arrol hogy megy ez? Mert amit lattam az ugy nezett ki mintha linux parancssort kellett volna irni, de ahhoz meg nem ertek.
-
aDamker
aktív tag
Sziasztok,
Nekem is egy ilyen routerem van de mostanaban megszaporodtak a problemaim vele. Ez a problema foleg a wifi-t eldobja dolog, es rebootolni kell a routert hogy visszajojjon. En lanon hasznalom es ott nincs semmi problema, de zavaro hogy neha orankent ujra kell inditanom a lakotarsam miatt. Nemreg raktam fel a legujabb firmwaret, mert elotte egy 2 eves gyari volt. Azzal is elojott es ezert raktam fel az ujabbat, de ezzel meg rosszabb lett. Valakinek van vmi otlete mit tudnek a helyzettel kezdeni? Van vmi beallitas amivel tudom csokkenteni a megszakadasok szamat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest