- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
-
-
LamerGyuri
senior tag
Az biztos, hogy az oprendszerben és a programban is legyen engedélyezve az UPnP szolgáltatás.
Azt én vettem észre egyszer, hogyha oprendszer szinten mondjuk alapból nincs engedélyezve /ergo, nem automatikus/, akkor is bekapcsolja magának, csak többet molyol vele. Lehet, hogy nálad is valami ilyesmi van? -
LamerGyuri
senior tag
Végre valaki gyári fw-t használ
Igen, felteheted rá, a System Tools menüben van a Firmware Upgrade opció. Nekem nem változott észrevehetően semmi: az USB-nél bővülnek a lehetőségeid: FTP és Media Server. Ja, meg azóta nem tudok más nevet adni a pendrive-nak, ami nálam benne van. Akármit csináltam, mindíg szigorúan visszanevezte Volume1-nek.
Az UPnP nálam gyakorlatilag az arra képes programot észlelve vele egyidőben elindul. Ha nálad nem így van, és percekbe telik, akkor ott valami nem oké. -
LamerGyuri
senior tag
Én egy napig szívtam. Aztán annyira egyszerű, hogy majdnem a fejemet vertem a falba
NEM az Internet Explorerbe írod be az elérési útvonalat, hanem megynyitod a Sajátgépet, és az ott fent levő címsorba, hogy "\\192.168.1.1\ MyShare
Értelemszerűen a "MyShare" helyett azt írod, aminek elnevezted a pendriveot; én pl.: maxell4-nek. És lőn! Máris kéri a felhasználónevet-jelszót, amit a router konfigban megadtál a megosztás menüjében.
Hát igen; az én angoltudásom is "konyhaszinten" van csak, és ez az Internet Explorer megjegyzés megszívatott rendesen. Mert mint köztudott, az XP az Explorerre épül fel-rá (vagy valami ilyesmi)A 9428-ra valakinek valami hozzáfűznivalója esetleg?
-
LamerGyuri
senior tag
Szép jó napot!
Szert tettem én is egy ilyen eszközre. A kérdésem az lenne, hogy külső gépekről a WirelessNetView többféle típusú vezeték nélküli eszközzel is csak 18Mbs-nek látja a maximális elérhető sebességemet. Ez normális? Vagy miért van? Rosszul állítottam be valamit a routerben?
Eredeti utolsó gyári firmware, WPA-PSK/WPA2-PSK titkosítás, 11bgn mixed, Channel Auto.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest