-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
blindamoor #65357 üzenetére
Online port ellenőrzőt nézz, ne a transmissionét az nem működik..
-
Headless
őstag
válasz
blindamoor #65353 üzenetére
Akkor most szerintem kezd előről, mert én tuti WDS-t állítanék be két openwrt kapabilitis eszközön
Amúgy azt nézd meg,
1) hogy a WDR wan ip-je és egy online ip ellenőrzőben megegyezik-e? ha nem telefonálj a szólgáltatóhoz.
2) WDR-ben szintén a tűzfal szabályt ami a 21234-es tcp porthoz van kötve kapcsold ki. És egy port továbbítást hozz létre a 1043 ip címére.
3) ha marad a repeater felállás, akkor ellenőrizd hogy itt viszont engedélyezve legyen a fent említett 21234-es tűzfal szabály.
4) van-e internet a 1043-onuci diagnosztika ping? ha nincs valószínűleg egy régebbi script volt, ami nem állította be a LAN interfészre a google DNS-t8.8.8.8
ezt tedd meg.De mint mondtam korábban inkább WDS-t preferálnám ez a két router/FW esetében...
-
suste
veterán
válasz
blindamoor #65353 üzenetére
ha openwrt van mindkét routeren, akkor jobb lenne a WDS
ha pedig a 4300 gyári fw, akkor a repeater-relayd
ezeknél a beállitásoknál csak sima forward kell a fő routerben, ahogy egy pc-s torrentnél, hiszen a 1043 ilyenkor egy sima kliens a hálózatban a főroutertől kapott IP címenpersze ha nem a te routered a 4300 és el akarod választani magad tőle, akkor maradjon a repeater, de akkor dupla forwardolás kell, egyszer a fő routerben egyszer pedig a repeater routerben
-
suste
veterán
válasz
blindamoor #47062 üzenetére
a transmission beállításokban átállítod a letöltés helyét /sda3-ról arra amire a másik HDD-t mountoltad
(a beállítások helyét és a félkész fájlok helyét is állítsd át szerintem) -
huan
őstag
válasz
blindamoor #39723 üzenetére
Szia
Tudnál segíteni,mit kell és honnan telepíteni,elindítani webkamera működtetéséhez?
Nekem egy Genius webcamerám van,de nemtudom kompatibilis-e. -
vargalex
Topikgazda
válasz
blindamoor #36774 üzenetére
Szia!
Ott konkrétan a futtatott parancsot látod, az pedig paraméterként kapja meg a felhasználónevet, jelszót. Így nyilván látható. Azt nem értem, hogy ez miért gond, mert nyilván csak az látja, aki tudja a root jelszót.
Ugyanez látható ssh-n is:top -bn1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest