- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
blindamoor
üzenetére
Online port ellenőrzőt nézz, ne a transmissionét az nem működik..
-
Headless
őstag
válasz
blindamoor
üzenetére
Akkor most szerintem kezd előről, mert én tuti WDS-t állítanék be két openwrt kapabilitis eszközön

Amúgy azt nézd meg,
1) hogy a WDR wan ip-je és egy online ip ellenőrzőben megegyezik-e? ha nem telefonálj a szólgáltatóhoz.
2) WDR-ben szintén a tűzfal szabályt ami a 21234-es tcp porthoz van kötve kapcsold ki. És egy port továbbítást hozz létre a 1043 ip címére.
3) ha marad a repeater felállás, akkor ellenőrizd hogy itt viszont engedélyezve legyen a fent említett 21234-es tűzfal szabály.
4) van-e internet a 1043-onuci diagnosztika ping? ha nincs valószínűleg egy régebbi script volt, ami nem állította be a LAN interfészre a google DNS-t8.8.8.8ezt tedd meg.De mint mondtam korábban inkább WDS-t preferálnám ez a két router/FW esetében...
-
suste
veterán
válasz
blindamoor
üzenetére
ha openwrt van mindkét routeren, akkor jobb lenne a WDS
ha pedig a 4300 gyári fw, akkor a repeater-relayd
ezeknél a beállitásoknál csak sima forward kell a fő routerben, ahogy egy pc-s torrentnél, hiszen a 1043 ilyenkor egy sima kliens a hálózatban a főroutertől kapott IP címenpersze ha nem a te routered a 4300 és el akarod választani magad tőle, akkor maradjon a repeater, de akkor dupla forwardolás kell, egyszer a fő routerben egyszer pedig a repeater routerben
-
suste
veterán
válasz
blindamoor
üzenetére
a transmission beállításokban átállítod a letöltés helyét /sda3-ról arra amire a másik HDD-t mountoltad
(a beállítások helyét és a félkész fájlok helyét is állítsd át szerintem) -
huan
őstag
válasz
blindamoor
üzenetére
Szia
Tudnál segíteni,mit kell és honnan telepíteni,elindítani webkamera működtetéséhez?
Nekem egy Genius webcamerám van,de nemtudom kompatibilis-e. -
vargalex
Topikgazda
válasz
blindamoor
üzenetére
Szia!
Ott konkrétan a futtatott parancsot látod, az pedig paraméterként kapja meg a felhasználónevet, jelszót. Így nyilván látható. Azt nem értem, hogy ez miért gond, mert nyilván csak az látja, aki tudja a root jelszót.
Ugyanez látható ssh-n is:top -bn1
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex