- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
#LittleG
csendes tag
válasz
Desmond0313 #69694 üzenetére
Szia!
Az OpenWRT mindenképpen jó ötlet, mert bámulatos, hogy mennyivel okosabb lehet tőle a router. Én még csak pár napja ismerkedem a rendszerrel, de máris lenyűgözött.
Arra viszont felhívnám a figyelmedet, hogy papíron garanciavesztéssel jár a harmadik féltől származó FW feltelepítése, te pedig ha 1 éves routerrel rendelkezel, akkor még van 1 (?) év a gariból
Azért írom, hogy papíron, mert gyakorlatilag bármikor visszarakható a gyári FW, és amiről a gyártó nem tud, az nem is fáj neki
Nekem még 1 éves sincs a routerem, de egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne tegyem fel ezt a csodás rendszert a gyári helyére.
Csak gondoltam, ezzel még kiegészítem, mielőtt hirtelen felindulásból OpenWRT-re cseréled a gyári FW-t.
-
#LittleG
csendes tag
válasz
Desmond0313 #69690 üzenetére
Szia!
Nem akarlak félrevezetni, de én úgy értelmeztem korábbi utánajárásaim során, hogy a V2 és V3 hardveresen egyforma, a különbség csak az, hogy a V3-ban megtalálható az új vendéghálózat funkció, tehát némileg másabb a fw.
Ebből logikusan kikövetkeztethető, hogy ha a V2-ben jelentkezik ez a hiba, akkor talán V3-ban is, a megoldás pedig hasonló lehet, mint amit V2-nél javasoltak.
DE ez csak egy tipp, most hirtelen ez ugrott be, mások biztosan többet tudnak mondani
Egyébként amíg gyári fw volt az enyémen, addig talán 2 (?) alkalommal ilyen nekem is jelentkezett, ugyanúgy nem jelzett hibát, és újra kellett indítani. A megoldásra végül nem jöttem rá, már nem gyári fw van, remélem ezzel már nem jön elő újra a hiba. Nem tudom, hogy ez ugyan az a hiba volt-e, de valami csak volt
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Desmond0313 #69690 üzenetére
Ugyan ilyen problémám van nekem is egy Asus routerrel, a NET Digi FTTH 1000-es net.
Neked milyen neted van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest