- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fnsteam #46931 üzenetére
Erre csak az itt olvasottakat tudom neked linkelni!
-
válasz
fnsteam #46927 üzenetére
Kétlem, hogy az okozna fagyást, sőt ha jól rémlik, vannak akik a nullára esküsznek! Inkább ezeket nézd meg, hogy vannak beállítva...
- maximális letöltési sebesség
- maximális feltöltési sebesség
- egyidejűleg futtatható letöltések száma
- egyidejűleg futtatható feltöltések száma
- letöltési slotok száma
- feltöltési slotok száma
- globális slotok száma -
-
válasz
fnsteam #46922 üzenetére
Lehet nem ártana egy lemez ellenőrzést futtatni! Ehhez le kell választanod a hdd-t (umount), majd úgy tudod csekkolni...
e2fsck -pfv /dev/sdax
x helyére értelemszerűen annak a partíciónak a jelét írd, amit ellenőrizni akarsz! sda1, sda2, stb...
Transmission-nál lehet limitálni kellene, illetve korlátozni az egyidejűleg futtatható torrentek számát!
-
woodworm
veterán
válasz
fnsteam #46384 üzenetére
Csatolod hálózati meghajtónak a HDD-t, utorrentben megadod a program futtatása opciónál, hogy elkészülése után másolja át a megfelelő helyre az állományokat, a torrent fájlt pedig a watch dir-be.
(#46385) suste
Nem tudom használsz-e még 1043-ast, de AA-ra váltás után lemondtam a transmissionos letöltésről vagy csak nagyon kis állományokat szoktam, annyira megfogja a rendszert. Pedig 10Mbitem van. -
suste
veterán
válasz
fnsteam #46379 üzenetére
Jól értem? PC-n futó torrent klienssel töltesz a routeren lógó vinyóra?
Ha igen, akkor ez elég értelmetlen dolog. Használd letöltésre is a transmission-t, és akkor nem kell 2 klienssel szenvedni a betöltögetéssel.Truman:
Ég és föld a 2. 3600 sokkal többet bír, főleg a 128MB RAM miatt! Ne gondolkozz a cserén, hanem cserélj, ha megteheted. Már a Luci felület betöldtődésénél észre fogod venni a különbséget.....
-
-
-
-
-
-
-
válasz
fnsteam #44634 üzenetére
Ha kábelnet, akkor indítsd újra a kábelmodemet is, mert más lett a MAC cím!
Tehát mindkettőt áramtalanítod, majd 1-2 perc múlva modemet bedugod, majd ha az elindult, akkor a routert is! Így szerintem fog menni!
A legtöbb szolgáltatónál már nincs MAC regisztráció, de ha nálatok mégis van, akkor másold le a routerbe a géped MAC címét, amivel van net!
-
-
-
-
válasz
fnsteam #44626 üzenetére
Sajnos fogalmam sincs, arra tudtommal se OpenWrt, se DD-WRT nincs! Szét kell kapni, megnézni, hogy van-e soros portja, ha igen, akkor mit látni rajta, stb... Áram alatt 10mp reset megvolt rajta? Ha igen, akkor esetleg próbáld lenyomott reset gombbal áram alá helyezni, és tartani még vagy 10mp-ig... IP címet ad a gépnek?
-
-
válasz
fnsteam #44622 üzenetére
A tüskék nincsenek rajta, de ha van egy segítséged, akkor addig rá lehet nyomni a három kábelt, már én is csináltam így kollégámmal egy routeren, amit nem akartam forrasztani!
A régi soros port nem szerencsés, legalábbis szintillesztő (vagy mifene) mindenképpen kell hozzá, az 5V vs 3.3V eltérés miatt!
-
válasz
fnsteam #44619 üzenetére
Van igen, több is, pl. itt a topikban is!
http://itcafe.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_5348-5348.html
Na meg persze OpenWrt Wiki-ben is...
http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr1043nd#recovery.via.serial.console
http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr1043nd#oem.installation.using.the.tftp.and.rs232.methodOpenWrt vargalex build!
http://logout.hu/bejegyzes/vargalex/openwrt_for_tp-link_tl-wr1043nd_by_vargalex/hsz_1-50.html
-
-
-
-
válasz
fnsteam #44601 üzenetére
Szia!
Ahogy látom, az 1.11 szinte teljesen ugyanaz, mint az 1.10, Attitude Adjustment 12.09-től megy! Origi OpenWrt-t tettél rá, vagy vargalex buildet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest