- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ps_feri
csendes tag
válasz
petya84b #13621 üzenetére
Én is 2 készüléket vittem vissza a hetekben, úgy látszik valami gagyi széria jött be az országba. Én visszakaptam az árát és egyelőre nincs routerem, de valószínű, hogy valami drágább és modernebb darabot fogok venni, nincs erre időm, hogy hetente gariztassak olcsó modemeket. Elég szomorú ez. Teljesen tönkre tudja tenni egy-egy márka hírnevét a vásárlóknál.
-
club1
veterán
válasz
petya84b #13639 üzenetére
A Korm. rendelet 7. §-a alapján, ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesített csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
Három munkanapon belül érvényesített jótállási csereigény esetén a vonatkozó Korm. rendelet 7. §-a alkalmazásában az előzetes vizsgálatot igénylő kijavításra nem ad a jogszabály lehetőséget, ebből tehát következik a meghibásodott fogyasztási cikk azonnali kicserélésének kötelezettsége a forgalmazó részéről.
Ha az azonnali csere azért nem lehetséges, mert a fogyasztási cikk átmenetileg nincs a forgalmazó üzletében vagy raktárában, a GKM rendelet 4. §-ának (2) bekezdése irányadó a Korm. rendelet szerinti kicserélés határidejére is (tehát 15 nap). -
bba
tag
válasz
petya84b #13621 üzenetére
miután bedugod, a power lednek világítani kell, majd a többinek is a boot folyamat során fel kell villanni, majd mikor felállt rajta az adott rendszer, akkor a sys led ég folyamatosan.
Mivel még a power se világít akkor az gáz...
feltéve, hogy tényleg jön áram a konnektorból
-
-
válasz
petya84b #13580 üzenetére
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy antenna cseréjét meg fogod érezni... Persze cserélhetsz egyet is, baj nem lesz belőle, de inkább a hármat együtt ajánlott. Nem komoly pénz egy ilyen antenna, nem is olyan rég linkelték valahol itt a fórumon - lehet, hogy nem ebben a topikban - talán 700Ft körüli összegért. Ha veszel egy ilyen routert 12000Ft-ért, akkor szerintem marad még 1400Ft két antennára, bár nem látok bele a pénztárcádba.
-
zollover
csendes tag
válasz
petya84b #13580 üzenetére
Petya,
Egy antenna cseréje nem igazán elég. Kettő már jobb lenne, mert akkor a 300M sebesség is át tudna menni, de akkor már a harmadik is belefér, hogy a router úgy tudjon optimalizálni, ahogyan azt tervezték.
Tapasztalataim szerint ha csak simán lecseréled az antennákat 8 dBi-sekre, alig lesz javulás. Ennek az az oka, hogy a nagyobb antennáknak nagyobb térre van szükségük magük körül, hogy a mellette lévő másik antennák ne hangolják el jelentősen. Erre két megoldás lehetséges:
1. a szélső antennákat eldöntöd 45 fokban. Ilyenkor csak szemből és hátulról van tökéletes térerő, oldalról gyenge.
2. az oldalsó antennákat egy-egy asztali talpas 8dBi-re cseréled, és így meszebb tudod helyezni azokat. Lehetőleg egy képzeletbeli szabályos háromszög csúcsainál legyenek, ahol az antennák távolsága egymástól legalább annyi legyen, mint a magasságuk. Ilyenkor már minden irányból stabil lesz a térerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged