- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
#08054973 #16660 üzenetére
Szia.
Próbálkozhatsz a soros portos helyreállítással nem reménytelen akkor sem ha fel sem villan a system led...nem feltétlenül van beletörölve a bootloader -be...Én már csesztem el úgy, hogy véletlen kimaradt a libgcc a fordításnál és ugye anélkül fel sem áll a kernel... na ilyenkor pl. ez a hibajel figyelhető meg... mármint, hogy system led nem csinál semmit... tehát lehet ez egy rossz flash -elés eredménye is...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
#08054973 #16658 üzenetére
Hi!
IP-t kap a PC-d a routertől? Böngésző cache ürítést próbáltad?
Sajnos a gyári firmware, illetve DD-Wrt esetén nincs semmi lehetőséged. OpenWrt-nél rossz config esetén ott van még a failsafe mód, mint utolsó mentsvár.
Így viszont vagy próbálkozol a garanciával, vagy soros porton lehet éleszteni. Viszont azt írod, hogy a SYS led nem világít. Induláskor fel sem villan egy pillanatra sem? Ugyanis eddig egyetlen olyan routerrel találkoztam, aminél valóban nem villant fel a sys led, ott a bootloader-t sikerült felülírni. Ilyen esetben soros porton sem lehet már semmit tenni, max a flash chip-et lehetne írni kiforrasztás után.
Ha gondolod, Budapesten soros élesztésben tudok segíteni.
-
törölt tag
válasz
#08054973 #16657 üzenetére
Na jó szerintem dobós lesz a kukába. Egyáltalán nem érem el a routert semilyen formában.Így semilyen firmet nem tudok ráhekkelni.Nincs semilyen alternatíva a webes felület helyett? Érdekes módon a notin lankábelen jön a jel a routerből. Kicsit drága tanulópénz volt.
-
zollover
csendes tag
válasz
#08054973 #16645 üzenetére
Szia. Webes felületet használva visszatérni úgy kell, hogy a DD-WRT-nél feltett webrevert file-t használod az igazi gyári helyett.
Itt kell keresned, de letölteni csak regisztrálás után lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged