- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
ami még fontos, hogy a mag oldalon be kell állítani, hogy minél kevesebb fajta torrent legyen benne a kedvencekben, és az oldalankénti torrentet meg fel kell emelni a maximum 100-ra
így pl nálam egy oldalra majdnem belefér egy egész nap, igaz ennek ellenére azért 3 óránként futtatom én is az rss-sh-t -
Headless
őstag
Hát mivel valójában nem RSS olvasó hanem letölti az összes oldalt, mert a mag RSS-e elég szegényes...
Konkrétan még azt hiszem típus sincs benne. Csak RSS olvasással nem lenne típus/kategória/imdb score szűrő, stb.
Amúgy egy v2-esen kb 1 perc a futása...
vargalex: persze wget van egy pár...
1 login
1 torrent lista
x db torrent infó (annyi amennyi megvan adva fiókban)
y db torrent letöltés(ahányat letölt...) -
Headless
őstag
Nah ebből kiderült hogy
Ahogy emlékeztem kitörlöm a felesleges .torrent fájlt...
+ rm /usb/download/auto//[nCore][hdser]Shadowhunters.The.Mortal.Instruments.S02E09.720p.HDTV.x264-FLEET.torrent
Vagyis ezért nem fogod találni magát a fájlt, Bár ebből az is látható, hogy van egy + / jel a mappa megadásnál esetleg azt töröld ki bár elviekben ez nem szokott gondot okozni...
watch_dirnél töröld ki az utolsó / jelet.
-
Headless
őstag
Amennyiben nem írtam el semmit igen kiolvassa transmission konfigból.
Működési elv:
Letölti a .torrentet /tmp-be áthelyezi a torrent watchdir-be majd úgy emlékszem kiis törli, bár már nem emlékszem.Ha manuálisan bemásolt fájl is hektikusan működik, akkor ott az inotify-al van gond, fájlrendszer micsoda?
Esetleg ezt futtasd le és a kimenetet osszd meg/vizsgáld meg (látom nem vagy kezdő), de figyelj hogy jelszó/felhasználónév ne legyen benne…
/bin/sh -x /bin/RSS.sh nCore download
Esetleg ezt kikerülve, mivel a teljes értékű wget ígyis úgyis kell ezért lehet megoldom json kéréssel. Így ez a bizonytalanság megszűnne.
Egy ötletem van még, hogy suste fw-kben a teljes értékű wget nevét módosította suste, hogy a busybox wget változatlanul elérhető legyen. Ezért wget-ssl-ként van meghívva lehet emiatt átkell linkelned a /usr/bin/wget-et /usr/bin/wget-ssl -re
-
Headless
őstag
Regexek esetében a * az előző karakterből/kifejezésből bárhány akár 0 is tartalmaz amit te csináltál az annyit csinál, hogy az összes 720p-st kilistázza mert a * megengedi hogy 0 db series szerepeljen benne remélem érthető amit leírtam.
Valamint írtam megeshet hogy kell escapelni speciális karaktereket. a zárójel pont egy ilyen ha jól emlékszem ezt backslash-el teheted meg.esetleg ehhez hasonlót érdemes kipróbálni.
\(series1|series2|series3\).*720p
Bár sustehoz hasonlóan én is külön filtert használok sorozatonként.
Viszont a crontab mentés kellhet (suste: nem is értem miért nincs benne?
) mert az automatikus letöltés polling szerű ellenőrzésekkel jön létre vagyis beállított időközönként kell futtatni a scriptet akkor ellenőrzi és tölti le, teszt gombra nem kezdődik meg a letöltés. az csak a regex tesztelésére szolgál.
Letöltés csak download üzemmódban történik meg.
-
-
suste
veterán
hát működni működik az biztos, mert Headless, én és meg pár fórumtárs vígan használjuk
elsőre tényleg próbáld meg a mentést felrakni amit Headless írt
aztán ha nem jön össze, és nem vagy valamiért a régebbi buildhez kötve, akkor felrakhatod az fw-t is
bár 1043v1-es gyenge procihoz sokkal jobb a régi (AA) fw/kernel
v2/v3/v4 már jóval erősebb, megéri váltani.... -
Headless
őstag
Telepíteni nem kell suste fw-t elviekben működnie kell vargalex alatt is.
Csak egy mentést kell felrakni suste oldaláról konkrétan a transmission-date.tar.gz-t kell feltölteni mentésként. Ezután 9092-es felületen ott lesz, beállítás szerintem egyértelmű, bár lehet azért mondom mert én csináltam, szűrők regexként műkődnek, viszont bizonyos speciális karaktereket escape-elni kell.
-
suste
veterán
Én abszolut nem vágom ennyire a témát, így a konkrét kérdésben nem tudok segíteni, de azt elárulom, hogy a mi rendszerünkben meg van oldva a torrent rss
Ráadásul Headless úgy csinálta meg, hogy nem is kell telepíteni sok extra dolgot, csak a wget-ssl -t
Ilyesmi a felület: [link]
3 oldalt ismer (mag, majom, shaanig), és ezekre lehet szűrni:
Title match,
Title not match,
Type match,
Tags match,
Tags not match,
Year match,
IMDB score greater then.
Csak mondom ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest