- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
kirkri #12845 üzenetére
Hi!
Akkor viszont gondolom nem DIR-865-öt, hanem DIR-685-öt vettél. Ott már valószínűleg más megoldást alkalmaztak, mert ftp server is van benne, és ahogy írtad torrent kliens is. Majd a hosszabb távú tapasztalatok megválaszolják, hogy milyen, mert pl. az Asus gyári megoldását nem nagyon istenítik.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
kirkri #12842 üzenetére
Hi!
Most nem azért, de az 1043ND is meg tudja osztani az USB-n rá csatlakoztatott eszközt, azaz hálózati háttértárként működik.
Arról nem is beszélve, hogy ha a DIR-865-nek ugyan az a gyári megvalósítása, mint a DIR-825-nek (nekem ez utóbbi van, igaz a gyári firmware-ról csak olvastam, soha nem használtam), akkor egyszerre csak 1 PC tud csatlakozni a megosztáshoz, így nem ér túl sokat. (Márpedig gondolom ugyan így van, mert mindkettő a D-Link SharePort megoldást használja.) -
viralmind
aktív tag
válasz
kirkri #12779 üzenetére
Nalam ddwrt van a routeren,es szinten volt 120-as netem most jart le az akciom igy visszavettek 60-ra de amig megvolt a 120, azokon a gepeken amik kabelen csatlakoznak a routerhez szepen hoztak is ezt a sebesseget szoval nem volt gond .Wifi-n volt nekem annyi amennyit te irsz kb, n-es vevovel.szvsz en nem sokat adok az ilyen mero oldalakra ,de pld nem talalod furcsanak hogy az altalad linkelt kepen router -el nagyobb a feltoltesed mint router nelkul? :-) javaslom nezz meg egy jol seedelt torrentet,vagy merj egy normalis ftp serveren es akkor valos eredmenyt kapsz.
-
-
-
Goose-T
veterán
válasz
kirkri #12223 üzenetére
Szerintem elérted a router WAN átvitelének a maximális sebességét. Hiába van gigabites LAN benne, azt csak switch-elni kell, a WAN-LAN között viszont route-olni, ami sokkal processzorigényesebb feladat. Nekem az előző routerem egy Linksys WRT54GL volt, annak a maximális WAN átviteli sebessége 40Mb/s volt, a 1043ND végre hozza a 60-at (szintén Fiber power).
-
kirkri
addikt
válasz
kirkri #12174 üzenetére
Sziasztok!
Az előző kérdésemben tud valaki segíteni? [link]
Van valakinek valami ötlete, hogy a router nélkül miért megy a netem 120-al a Lan porton keresztül minden esetben és beiktatva a routert miért kizárólag 74 mega a sebesség?
Hibás lenne a router, vagy valamit be kellene állítanom rajta, amit nem tettem meg.
Előre is köszönöm!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest