- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
már pontosan nem is emlékszem csak arra, hogy 2011 első napján haveromnál is gondok voltak vele, meg nálam is akkor kezdődött minden. konfig sem változott, meg semmi... ment a router normálisan és random módon újraindult. napjában többször is, de legfőképp éjjel.
akkor én nyomtam egy alapot, felhúztam rá mindent, de akkor is csak azt csinálta, majd még egyszer és akkor is. aztán feltettem az 1.92-t és semmi problémám azóta sem vele.
pedig ami felkerült a routerre az egy samba, transmission, vsftpd, nano, mc és a wifi cuccok.
meg ugye alapjában nekem 3 mbit-es netem van, éjjel felszokott mászni 8,5 mbit-re ami ugye 1 MB/s így nekem sebességben nem jelentene semmi többletet sem. nappal 15/15 KB/s sebességgel megy, így akkor sem zavar ha közben ftp-n húzok róla valamit vagy samba-n tevékenykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 5
- CNC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Starlink
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest