Hirdetés
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
CheGhost
üzenetére
Pedig mennyiszer láttam én is valaki írt egy kérdést, és magamban feltettem a kérdést, hogy "miért nem olvasod el a readme szövegfájlokat".

hát sajnos ez megy már évek óta
újra és újra leírjuk a fórumban a readme-ket, vagy a hozzájuk vezető linkeket, vagy a kereső által visszaadott oldal linkjét
én minden esetben úgy érzem, hogy vagy maga az elolvasás hiányzik, vagy pedig az értő (átgondolt) olvasás
már most szólok, hogy a frissítésnél van egy vastagon és felkiáltójellel kiemelt ÉS! (nem pedig VAGY
) szócska, amit a magyar nyelvben használtak szerint kell értelmezni 
-
Headless
őstag
válasz
CheGhost
üzenetére
ezek csak tömörített fájlok. totalcommanderrel bele tudsz nézni, vagy valami archívum kezelővel.
de amúgy
repairek: kifejezetten suste fw-kre.a többi kifejezetten nem suste fw-kre vannak.
basic: sok 9092-es oldalt tartalmaz, status menüpont összes eleme, nagyon sok minden maradjunk annyiban... transmission mentés egy minimál transmission klienst és egy RSS reader-t, format formázós dolgokat automountot, statset a statisztika oldalakat, wifi-extra a wifi-extrás menupontot foglalja magában. sustenál megvan a teljes lista, mivel egy script csinálja ezeket a mentéseket.Azért mondtam először probálj meg egy működő szervert létrehozni a hozzá tartozó konfiggal. utána jöhet az, hogy a routerrel csatlakozol rá.
-
suste
veterán
válasz
CheGhost
üzenetére
ahhoz is van leírás a szerveren, abban a mappában ahol el vannak helyezve ezek a fájlok !targz_install-readme.txt
de mivel neked a mi fw-nk van, ezért a logoutos leírás szól neked (Mentésként felrakható frissítés a suste/headless@BarrierBreaker -hez)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- ASUS RT-AC68U
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) szócska, amit a magyar nyelvben használtak szerint kell értelmezni 
vargalex