- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen USB töltőt vegyek?
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Nekem a 1043-mal se volt semmi gondom, ha volt utólag mindig kiderült, hogy én b.... el.
Én azért cseréltem le, mert kinőttem, rengeteg memóriaigényes dolgot futtattam rajta, ami azért valljuk be nem általános használata egy routernek.
Ami továbbra is megfogja a routert, az a nagy fájlok mozgatása a HDD-ről és vissza, de már sokkal jobb a helyzet. Csak kíváncsiságból, az összehasonlítás végett megnézhetnéd nekem egy 1 GB-s állománnyal, hogy mennyire megy fel a load Nálad.
Nagyjából azokkal a feltételekkel én is megcsinálnám.
Mondjuk úgy, hogy egyből le is lehetne tesztelni a HDD-t,.pl ezzel a paranccsal.START=`date +%s` && dd if=/dev/zero of=/mnt/test.img bs=1M count=1000 && echo Write speed: $((1000/(`date +%s`-$START))) MB/s
Majd a létrejött fájlt, ami biztos egyforma lesz, visszamásolnia PC-re.
Persze biztos lehet egyszerűbben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex