- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
tejeskifly #35829 üzenetére
És még lehet jobb is. Tegnap újraraktam egyszer a routert, nem állítottam semmit, csak wifit bekapcsoltam. Samba szerver működött notival, szépen fel lehetett csatoni. Aztán szenvedtem megint kicsit, openvpn hasonlók, nem lett jó vége, őgyhogy megint újraraktam. Mostanra sikerült feltenni openvpn-t, de megnéztem, és most noti sem látja a samba szervert.
Ez mitől lehet? Processek futnak. nmbd és smbd is.
Próbáltam samba config fájljában állítani valamit, de újraindítottam, és visszaállt eredeti állapotra. Mivel csak linkelve van valahonna. Próbálam, hogy ne linkelve legyen, és átmásoltam az eredeti file-t, de újraindítás után, megint csak linkelve volt tmp-ből...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest