- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena TP-Link WR1043ND - N450 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreAz USB-ről az áramot a HW korlátai miatt nem tudod elvenni, tehát nem megoldható... 
- 

vargalex Topikgazda válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreHi! Nem, semmit nem kell reagálnia. Ha megnyomod a QOS gombot, akkor leállnak a szolgáltatások és kialszik az USB led. Ekkor lehúzhatod a HDD-t. 
- 

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreHi! A 9-10MB/s az írás, vagy olvasás? Szabályos leválasztáshoz először aktiválni kell a két scriptet, amit a blogomban is leírtam: "A QSS gomb-hoz tartozó script futása le van tiltva. Az engedélyezéséhez a /etc/hotplug.d/button/10-qssbutton script-ben az ENABLED változó értékét kell átírni hozzá 1-re (egyébként módosítás nélküli megnyomás esetén erre figyelmeztet a log-ban). Aktiválás esetén, ha leállította a szolgáltatásokat, illetve umount-olta a drive-okat, akkor kikapcsolja az USB ledet. A meghajtó csatlakozásakor lefutó script futása is tiltva van. Az aktiválásához a /etc/hotplug.d/block/50-startservices script-ben az ENABLED változó értékét kell 1-re állítani, de ezt is írja a log-ban. Ha aktiválva van, akkor a szolgáltatások indítása után az USB ledet bekapcsolja." 
- 

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreHi! A formázó felületen leformázod (ha nem akarsz később nagyobb csomagokat telepíteni, akkor az első opció elég), majd el is éred a torrent klienst a http://192.168.1.1:9091 URL-en, illetve Samba-n (sima windows megosztás), vagy ftp-n a /mnt-be csatolt partíciót. 
- 

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreHi! Indítsd újra HDD nélkül (esetleg ekkor egy resetet is nyomj neki), majd csatlakoztasd a HDD-t. 
- 

válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreHa extroot-ot használsz, akkor nem illik a működő rendszer alól kirángatni a HDD-t! Windows alól se húzod ki a C meghajtót... Én nem használok ilyet, sosem szedem le a hdd-t a routerről, így nekem nincs semmilyen bevált... 
- 

válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreVannak Windows alá programok, amivel tudsz írni / olvasni ext2/3/4 partíciókat! 
- 

Pr3s aktív tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreLétezhet, de a router nem szereti az NTFS-t mivel linux alapú a firmware ami ezt tudja, és a sebessége az elérésnek is rossz lenne, ezért kell az ext4 
 És elég instabil is lenne az NTFS miatt!
 Szóavl ext4 erősen ajánlott, és ha már formázni fogod akkor tanácsola taz extroot is ha később megőrülnél és több programot akarnál a routerrel futtatni!
- 

Sebiferi tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreÁllitsd 40MHz-re, második csatorna alatta. 
- 

válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreNem csak ASUS párti vagyok, inkább úgy mondanám, hogy BroadCom Chipset párti vagyok! Ha tőlem kérdezed, mi a legolcsóbb Gbit-es USB-s router amit én most ajánlok megvételre, akkor azt mondom, hogy jelenleg a Netgear WNR3500L! Az való igaz, hogy az ASUS drágább egy tízessel, de, hogy miért, ebbe itt és most nem szeretnék belemenni, egyrészt mert nem akarom az ASUS-t sem dicsőíteni, másrészt a TP-LINK-et sem ócsárolni... Mindenki azt vesz amit akar, de, hogy vannak különbségek árban és minőségben is, azt itt is ugyanúgy el kell fogadni, mint ahogy az megvan a TV-k esetében is, vagy akár a kocsiknál is! Régebben volt 1043-asom, így megvan arról is a saját meglátásom... Persze megvan az Atheros platform pozitívuma is, amit elismerek, ez pedig konkrétan a NAS funkciók sebessége (samba, ftp), mert a BroadCom-os hasonló kaliberű társaik mindig lassabbak ilyen téren, de ez kevés ahhoz, nálam elvigye a pálmát! Az árakra visszatérve meg másképpen is meg lehetne közelíteni a dolgokat... Kérdezhetném úgy, hogy ha megnézed, az ASUS, a Linksys, a Netgear, típusok mind jóval 20k felett vannak Gbit + USB kiépítésben, mind Atheros, mind BroadCom vonalon, akkor Neked nem furcsa, hogy a TP-LINK ennyire olcsó? Vajon miért van ez? Na de mindegy, nem akarok vitát indítani erről, és nagyon magyarázkodni sem fogok, én odaát a "Milyen routert" topikban is ezerszer leírtam már, hogy én nem ajánlok senkinek TP-LINK-et! Ha más ajánlja, én nem fogok belekötni, tegye, azért Ő tartja a hátát, nem én... De hozzám ne jöjjön senki utána, hogy másnap nem elérhető az admin felület, nem csatlakozik DSL-re, etc... Én ebből kivontam magam, vagyis soha senkinek nem ajánlok ilyen típust! Nekem is a TP-LINK ára volt csábító, amikor a WL-500gP-t azzal akartam kiváltani, és beneveztem a 1043-ra... Aztán hamar rájöttem, hogy ez nem az ami nekem kell, megszabadultam tőle, és gyűjtöttem inkább tovább az RT-N16-ra! 
- 

válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreKinek melyik! Én személy szerint például nem vennék magamnak TP-LINK-et, így bármilyen olcsó is lehet, értéket nem sokat képvisel nálam! De szerintem ebbe itt ne menjünk bele, ha routert akarsz venni, és erről kívánsz beszélgetni, akkor... 
- 

válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreNem, annak már egész biztosan semmi köze nincsen a WAN kapcsolat típusához! 
- 

doberman senior tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreszia. ha lehetőséged van akkor előbb "próbáld hozzá" a router-hez, én már a 4. rack-et viszem vissza a boltba mert nem "illenek össze" (inkompatibilitás..) ( esetleg kérj konkrét tipus ajánlatot a fórumtársaktól) 
 z
- 

bpmcwap senior tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetérenem hiszem hogy kéne privi mert szerintem nem off. 
 Ez van rádugva a routerre, ebbe van bedugva pl a nyomtato, DE ha a vinyot pl uuid vel vagy labellel csatolod akkor pl pent is betudsz dugdosni ha azt is elnevezed és úgy csatolod fel!De dughatsz bele webkamerát is vagy dvb-t stikket.... használd a keresőt ha vissza lapozol akkor szinte mindenre találsz választ ha már elindultál és elakadsz akkor kérdezz mert akkor nem lesz kinai a válasz 
- 

bpmcwap senior tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreigen, sőt mi több, nekem ilyenem van:  
- 

válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreGyári fw-vel sehogy! Nem dobod ki a garit, sokan gariztattak már OpenWrt után is! Természetesen van visszaút, az is egy sima fw csere... 
- 

válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreSzívesen! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Packeta
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
 vargalex