- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gianni1
csendes tag
Köszi!
Megpróbálkozom majd talán vele én is, csakhát az előzőkben linkelt hsz az kb az összes kedvem elvette az utánaolvasástól, kísérletezéstől. Talán az általad írt megoldást akár egy kiemelt hsz-ben is közzé lehetne tenni(persze a hozzáfűzött olyan dolgokkal, mint gyári fw visszaálltása a garancia miatt. Mert tegyük fel, hogy vannak hozzám hasonló érdeklődők, akik csak a topic címére keresnek rá kevésbé hozzáértőként.) -
Gianni1
csendes tag
Igazából ezután a hsz után fel is hagytam a keresgéléssel. Ezekszerint egy mezei felhasználónak esélye sincs feltelepíteni akár a vargalex féle fw-t is.
Az ftp elérés meg még ehhez képest is bonyolultabb lehet, szóval akkor hagyjuk. Talán ha így nézzük, akkor vehettem volna olcsóbb modemet is. Nade mindegy, ez van... -
Gianni1
csendes tag
Alakul
Ebben a topicban olvasgattam már, de sajnos elég keveset értek belőle.
Próbálok keresgélni az ismeretlen kifejezésekre, de még így is nagy a homály. Mindenesetre olvasgatok majd még, aztán majdcsak jutok valamire. Talán előbbutóbb még ezt a vargalex féle dolgot is sikerül valahogy rávarázsolni.
Bár nekem tényleg csak erre az ftp-s letöltésre lenne szükségem, a többi funkciót úgysem érteném -
Gianni1
csendes tag
Sziasztok!
Ma sikerült beszereznem egy ilyen típusú routert.
A problémám az lenne, hogy ftp-n szeretnék letölteni szerverről a rádugott winchesterre, de fogalmam sincs hogy kellene. A winchester tartalmát megosztottam media serverben, látom is a gépen. Számítógépen keresztül megy is a letöltés, de azt szeretném, ha ez a gép kikapcsolása után is folytatódna.
Szükségem van valamilyen külön programra, hogy ezt meg tudjam csinálni?Sajnos a hozzáértésem annyiban ki is merült, hogy feltettem a gyári fw-t és beállítgattam. Esetleg ezt is le kell cserélnem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest