-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Nálatok nem csinál néha olyat a router, hogy indításkor az összes led felvillan, de utána a system led meg se nyikkan? Gyári fw van rajta. -
dethroner
veterán
válasz
dethroner #14324 üzenetére
Na van némi fejlemény az ügyben.
Szóval ma délután hazaérek, persze ismét nem megy a net a wifin és a pc-n se. A router webes része továbbra is elérhető és belenézve ezt látom, bekarikáztam az érdekes részt:Nos, ugye ebből az következik hogy próbálkozik a nyomorult kapcsolódni a WAN-hoz, de nem tud. És itt jön az érdekesség. Nálam a böngésző kezdő oldala google.hu, ami gyönyörűen megnyílik, sőt, a keresőbe bármit beírva meg is keresi, de a találatokra kattintva már behal. DE, a gmail, a google eart, a youtube és még a microsoft kezdőlapja is megy. Ez hogy a viharba lehet, ha nincs kapcsolódva?
A webes felületen újraindítva a routert nem javít semmit, csak az áramtalanítás oldja meg. Na, most már tényleg nagyon érdekelne hogy mi a franc folyik itt. Van tippetek? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Az elmúlt pár napban már többször előfordult, hogy délután munkából hazaérve a telefonon elindítom a wifit és a routerhez csatlakozik ugyan, de net nincs. Aztán bekapcsolom a pc-t, ami szintén látja a routert, de itt sem megy a net. A router webes felületére belépve a wan kapcsolatnál azt látom hogy próbálkozik kapcsolódni, de nem tud. Áramtalanítás és utána minden ok, de pár nap múlva ismét eljátssza ezt. A legújabb gyári fw van rajta, már kb 1 éve, eddig nem volt semmi gond, de az elmúlt kb 1 hónapban ezt már többször is. Van tippetek mit tehetnék? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Ilyen routerem van és szeretnék pár webcímet blokkolni. Hogyan kell ezt megtenni, tudnátok valami alapos leírást adni? -
dethroner
veterán
Eddig a nappaliban a számítógépasztal távolabbi szélén volt, így a legtávolabbi ponton a konyhaasztalnál -65dbi értéket mértem. Speedtesten 2/2Mbps. Beljebb téve kb 3 méterrel a routert -52dbi és 20/20 speedtest. Így már döfi
Most már tuti bármilyen másik router lesz, az utóbbi helyre fog kerülni.
-
dethroner
veterán
válasz
trance89 #12353 üzenetére
1043 v1 erősebb wifivel van mint a 3600? Ezt szomorúan olvasom. Bár a logika valóban ezt diktálja a kétsávos mivolta miatt. Az a helyzet hogy egy 54nm-es panel lakásban kell dolgozni, és nem a legideálisabb helyen van. Második router beiktatása lehetetlen, helyszűke miatt. Tudom hogy egy ilyen eszköz alig nagyobb mint egy tenyér, de a pici konyhában nincs egy darab felület sem ahová tehetném, plusz áramot sem tudok neki adni kulturált módon, csak valami bumfordi hosszabbítóval. Szóval ez nem járható út, sajna. És a 1043 v2 jobban lefedne egy ekkora területet mint a 3600?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy ilyen router beszerzését tervezem. Egy 1043 v1-et fog váltani, aminek nem voltam elájulva a lefedettségétől. Az is igaz hogy nem a legideálisabb helyen van elhelyezve, de az utódját egy másik, elvileg központibb helyre próbálom majd tenni. Egyenlőre csak a 2,4GHz-es sávban fogom használni, majd később jön hozzá 5G-s teló is. Az volna a kérdésem a tulajokhoz, hogy mit tudtok mondani a router wifi képességeiről? Esetleg akinek korábban volt 1043 v1, azzal összehasonlítva milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged