-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rút Rkiller
friss újonc
válasz
donmackó #16752 üzenetére
Köszönöm, de én csak annyit tudok elérni, hogy gyorsan villogjon a ledje..
Amit ezután kellene csinálni azt csak sejtem..
Sajnos nem vagyok szakképzett ebben a támában, csak egy egyszerű felhasználó..
Viszont azt sem értem, hogyan is lehetne megjavítani ezt, a jelenleg rajta levő dolgokból, hiszen így soha nem is működött.. -
Rút Rkiller
friss újonc
válasz
donmackó #16750 üzenetére
Szia!
Fw.t, a gyártó oldaláról, sorban amit találtam, (141022), (150302), és végül (150518). Ezen szerintem soha nem volt frissítés, ezért mindet feltettem neki sorban, hogy biztosan jól érezze magát..
Lehet, hogy értelmetlen volt, de így csináltam. Hiba nélkül jól működött, minden restart után..
Majd jött, amit fentebb írtam..A tftp-t megpróbáltam, nem tudom, melyiket kellene, én az "Open tftp server" nevűvel próbálkoztam, abban van egy olyan, hogy "Run stand alone"..
Nos ez ír ki dolgokat, de én nem tudom, mit tehetek itt.. Írni nem tudok bele, amúgy sem tudnám, hogy mit írjak..
Ekkor fordultam ide segítségért, mert nekem ez nem megy.. -
Rút Rkiller
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
A napokban szereztem be egy ilyen routert.
Működött rendben, de tudatlan balgasággal megfrissítettem úgy, hogy a hosszú nevű: "openwrt-19.07.6-ath79-generic-tplink_tl-wdr3600-v1-squashfs-factory.bin" fájlt átneveztem "wdr3600.bin"-re.
Tettem ezt azért, mert eredeti nevén nem tetszett a routernek.(openwrt fórumon olvasottak alapján).
Így már elfogadta és megfrissítette magát.
Ezután újraindult, úgy tűnt minden rendben, de sajnos nem.
A kapcsolat nem jön létre, a lámpái felvillannak,de semmi értelmes életjel nincs.
Nincs helyi hálózat, nincs internet, nincs wifi. Sehogyan nem tudok hozzászólni..
Olvasgattam sokat, de nem tudok eleget, nekem ez mély víz..
Szeretném megtudni, miért történt ez és valahogy helyre lehet-e hozni?Köszönöm..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest