- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Archer C5:
-a 16MB flash miatt csak extrém esetben kell extroot. Amit te írtál, azok 2-3-szor is elférnek a memóriájában
-a 128MB RAM elég sokmindenre elég. Ha megelégszel azzal, hogy egyszerre csak 1-2 letöltés megy (szerintem az 1 is pont jó, úgy is leszed mindent szép sorban), akkor bőven elég lesz a RAM, nem kell swap (főleg nem pen-en).
-HDD: szerintem tökmindegy, mert szerintem az nekik a legjobb, ha folyamatosan mennek és nem kapcsolgatnak le. Pl ha beállítod a statisztikát hogy a HDD-n legyen az adatbázis és oda is mentse a képeket (hogy ne vesszen el egy reboot-nál), akkor máris eldőlt a dolog. De én max seed-et sem szoktam soha beállítani....
Ami még elő szokott jönni, hogy valaki közel alszik a routerhez, és a HDD hangja zavarja....na az más téma...(eddigi HDD-im 2-3 évet mennek/mentek eddig 7/24-ben)
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest