- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias
csendes tag
Sziasztok!
TP-link 3600-on Poli27 1.3.2 r39208 firmware van (tehát nem a legújabb).
Transmission és Samba (guest_ok=yes) elindítva. Guest Access engedélyezve.1.)
Windows-ból tudom írni-olvasni a samba megosztást, de linuxból nem. Mi a teendő?
Felvettem egy új linux user-t /etc/passwd-be, adtam neki jelszót passwd-vel, UID=1000, GID=65534 (ugyanaz mint a nobody).
smbpasswd-vel samba userként is felvettem.A Luciban nem tudom hogy állítsam be a Samba sablont hogy működjön. Bármilyen változtatást csinálok az eredetihez képest (a guest user terhére), windows-ból sem megy.
2)
Milyen csomagot kellene feltelepítenem és hogyan (van extroot partícióm) hogy lehetőségem legyen állítgatni luciban, hogy a Wifi mikor legyen ki-be kapcsolva?Segítségetek előre is köszönöm
Tóbiás -
trance89
őstag
hálás köszönet
én viszont már jönnék is egy kis kéréssel: pls tudnál összedobni egy transmission-el szerelt verziót ami még tartalmaz angol nyelvet is? mert ebben csak magyar van az meg eléggé szúrja a szemem egy router kezelőfelületén
minden mást tartalmaz amire nekem (és még a túlnyomó többségnek) szüksége lehet, amúgy szépen ketyeg egy wdr3600-on
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Egérpad topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új pc házak! Kèszleten!
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest